Cookie- og Privatlivspolitik
Oscar-værten 2019 er fundet

Oscar-værten 2019 er fundet

Kevin Hart melder sig på banen

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Skuespilleren og komikeren Kevin Hart skal være vært ved næste års Oscar-uddeling. Det skriver den 39-årige amerikaner på sin Instagram-profil.

- Jeg er så glad for at kunne sige, at dagen endelig er kommet, hvor jeg skal være vært for Oscar-showet, skriver han i opslaget.

Kevin Hart har ud over en række populære stand-up shows, bl.a. i København, medvirket i en række film, hvoraf Jumanji: Welcome to the Jungle er hans største succes til dato.

Valget har den hurtigttalende, sorte komiker kommer i kølvandet på flere års kritik af Oscar-akademiets manglende mangfoldighed i de priser, der gives til skuespillere og film. Hvorvidt Hart kan rette op på det image, vides naturligvis ikke endnu, men de er i hvert fald på rette vej.

Oscar-uddelingen finder sted den 24. februar 2019.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Et opslag delt af Kevin Hart (@kevinhart4real) den 4. Dec, 2018 kl. 5.01 PST

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bunnykill

En af dem fra mit Nike Run Club kommentator fra efter et løb skal står for Oscar næste år .. nice så kan vel alle være form til når det sker ..!

Mickey

Er så træt af at se Kevin Hart ALLE steder efterhånden.... så sjov er han altså heller ikke, og det eneste han laver er at råbe og skrige! Men okay, han passer selvfølgelig ind i Hollywoods politisk korrekte linje, så på dén baggrund er det et forståeligt valg. Jég havde personligt håbet på at der ville komme en vært som evnede at ruske lidt op i et show, som de sidste par år har handlet mere on politiske bevægelser end filmkunst og underholdning. Ricky Gervais, Billy Crystal & Trevor Noah står klarest for mig lige der ;)

peter

Fortrækker James Corden, elsker den video han har lavet sjovt omkring jeff goldblum ariana grande parodi på youtube genialt og sjov er den mand og kunne lave så meget sjovt med folk til Oscar.

Noobcake

Kevin Heart er okay. Det eneste problem kommer til at være nomineringerne. Der har været så få gode film i år og hver eneste en har været reboot som A Star Is Born, eller sequels som Mission impossible og Infinity Wars..

Edit: Nå ja så var der jo Bohemian Rapsody og First Man. Nok de to bedste originale film hele året.

Tomuser/871401

Kommer somregel næste år månederne op til Oscar, sådan plejer det ofte at være.

Noobcake

The Mule, Vice og Vox Lux kommer nok til at være kontenders.

peter

Kunne de ikke finde en anden, er godt nok ved at være træt af ham, han er ikke sjov mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 timer siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

10 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

10 timer siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

11 timer siden

Aktive debatter