Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i januar

5 film du skal se i januar

Drager, robotter, Timothée Chalamet, dansk fantasy og japansk anime

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Et nyt år venter, og dermed også masser af nye filmoplevelser. Januar starter stærkt ud, og indikerer begyndelsen på et meget spændende år i biografen.

De fem film, som kino.dk-brugerne ser mest frem til, er bl.a. dansk fantasy, det nyeste kapitel i Transformers-serien og afslutningen på Sådan træner du din drage-trilogien.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk’s brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Sådan træner du din drage 3 (94%)
Hikke og Tandløs vender tilbage for tredje og sidste gang. Hikkes drøm om et fredfyldt drage-utopia er gået i opfyldelse, og Tandløs har fået et godt øje til en drage-mage. Men den idylliske stemning afbrydes, da Hikkes position som høvding pludselig trues, og nu må vikingen og dragen tage en frygtløs beslutning for at redde deres verden.

Beautiful Boy (93%)
Det rørende drama ses igennem en fars øjne, der er vidne til sin søns stofmisbrug og gradvise forfald. Han prøver desperat og nyttesløst at hjælpe ham i den rigtige retning. I de bærende roller ses Steve Carell  som faderen David og stjerneskuddet Timothée Chalamet som sønnen Nic. Sidstnævnte har allerede fået en Golden Globe-nominering, og filmen kommer helt sikkert også i betragtning, når der skal uddeles Oscar-nomineringer.

Skammerens datter 2: Slangens gave (90%)
Opfølgeren til den danske fantasy film fra 2015, der er baseret på Lene Kaaberbøls bøger af samme navn. Vi følger pigen Dina, der skal redde sin bror Davin og vennen Nico, som er indspærret på det uhyggelige sted Sagisborg. Hun slår sig sammen med sin hidtil ukendte far, sortemesteren Sezuan, som prøver at lære Dina nogle et helt nye evner. Bag kameraet står denne gang Antboy-instruktør Ask Hasselbalch, mens bl.a. Dejan Cukic og Nicolas Bro er nye navne på rollelisten.

Bumblebee (88%)
Det sjette kapitel i Transformers-filmserien, der denne gang fungerer som en spinoff fokuseret på robotten Bumblebee og mødet med den menneskelige pige Charlie, spillet af Hailee Steinfeld. Det viser sig, at Bumblebee er på flugt fra planeten Cybertron og soldaten Agent Burns (John Cena). Den gule Autobot har valgt at gemme sig på Jorden, men inden længe må den og Charlie kæmpe for alt, hvad de har kært.

Mary og troldkvindens blomst (88%)
Den japanske animationsfilm handler om den unge pige Mary, der får magiske kræfter af en fortryllet blomst. Hun finder ud af, at hun kan flyve på et kosteskaft, som tager hende med bag skyerne til en skole for troldmænd- og kvinder. Men med de nye kræfter lurer også nye farer. Instruktøren bag har tidligere lavet den populære Marnie - Min hemmelige veninde, der fik en Oscar-nominering.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

2 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

2 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

3 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

3 dage siden
Michael

Jeg vidste slet ikke, at der kom en 2'er! Det var da en god nyhed. Så må jeg slæbe kæresten med ind og se den ;-)

3 dage siden

Aktive debatter