Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i januar

5 film du skal se i januar

Drager, robotter, Timothée Chalamet, dansk fantasy og japansk anime

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Et nyt år venter, og dermed også masser af nye filmoplevelser. Januar starter stærkt ud, og indikerer begyndelsen på et meget spændende år i biografen.

De fem film, som kino.dk-brugerne ser mest frem til, er bl.a. dansk fantasy, det nyeste kapitel i Transformers-serien og afslutningen på Sådan træner du din drage-trilogien.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk’s brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Sådan træner du din drage 3 (94%)
Hikke og Tandløs vender tilbage for tredje og sidste gang. Hikkes drøm om et fredfyldt drage-utopia er gået i opfyldelse, og Tandløs har fået et godt øje til en drage-mage. Men den idylliske stemning afbrydes, da Hikkes position som høvding pludselig trues, og nu må vikingen og dragen tage en frygtløs beslutning for at redde deres verden.

Beautiful Boy (93%)
Det rørende drama ses igennem en fars øjne, der er vidne til sin søns stofmisbrug og gradvise forfald. Han prøver desperat og nyttesløst at hjælpe ham i den rigtige retning. I de bærende roller ses Steve Carell  som faderen David og stjerneskuddet Timothée Chalamet som sønnen Nic. Sidstnævnte har allerede fået en Golden Globe-nominering, og filmen kommer helt sikkert også i betragtning, når der skal uddeles Oscar-nomineringer.

Skammerens datter 2: Slangens gave (90%)
Opfølgeren til den danske fantasy film fra 2015, der er baseret på Lene Kaaberbøls bøger af samme navn. Vi følger pigen Dina, der skal redde sin bror Davin og vennen Nico, som er indspærret på det uhyggelige sted Sagisborg. Hun slår sig sammen med sin hidtil ukendte far, sortemesteren Sezuan, som prøver at lære Dina nogle et helt nye evner. Bag kameraet står denne gang Antboy-instruktør Ask Hasselbalch, mens bl.a. Dejan Cukic og Nicolas Bro er nye navne på rollelisten.

Bumblebee (88%)
Det sjette kapitel i Transformers-filmserien, der denne gang fungerer som en spinoff fokuseret på robotten Bumblebee og mødet med den menneskelige pige Charlie, spillet af Hailee Steinfeld. Det viser sig, at Bumblebee er på flugt fra planeten Cybertron og soldaten Agent Burns (John Cena). Den gule Autobot har valgt at gemme sig på Jorden, men inden længe må den og Charlie kæmpe for alt, hvad de har kært.

Mary og troldkvindens blomst (88%)
Den japanske animationsfilm handler om den unge pige Mary, der får magiske kræfter af en fortryllet blomst. Hun finder ud af, at hun kan flyve på et kosteskaft, som tager hende med bag skyerne til en skole for troldmænd- og kvinder. Men med de nye kræfter lurer også nye farer. Instruktøren bag har tidligere lavet den populære Marnie - Min hemmelige veninde, der fik en Oscar-nominering.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter