Cookie- og Privatlivspolitik
32 komedier du skal se i 2019

32 komedier du skal se i 2019

Vores guide til næste års grinetur

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Trænger du til et godt grin, så kan du godt glæde dig! Der er 35 planlagte komedier på programmet  i 2019, og vi guider dig igennem filmene herunder. Der er fortsættelser iblandt, men også en del originale historier.

Listen består af film som for det meste anskues som komedier, men de kan også være delvist af andre genrer. 

Klik på titlerne, som nedenfor nævnes i kronologisk rækkefølge, for at læse mere om filmene og se premieredatoer. 

Under the Silver Lake
Filmen er instrueret af manden bag It Follows, så det er ikke en rendyrket komedie, men filmen om en ung mands søgen efter en forsvundet kvinde byder på en del syret humor tilsat film noir-elementer. Andrew Garfield er det unge stenede pothovede, der leder fortvivlet efter den smukke blondine, spillet af Riley Keough.

Second Act
Romantisk komedie med Jennifer Lopez som hovedrolleindehaveren Maya, der kæmper for sin karriere i New York. Instruktøren står tidligere bag 50 First Dates, og Lopez har medvirket i flere romantiske komedier som Storbyens små mirakler.

Mødregruppen
Den danske film følger den nybagte mor Line, der lever det vilde jetsetliv i Hong Kong sammen med manden Bjørn. Da Line opdager, at Bjørn har en affære med deres barnepige, rejser hun med baby tilbage til det sidste sted hendes mand vil lede – hendes sydfynske hjemby. Her møder hun en sprudlende mødregruppe.

Velkommen til Marwen
Komedie-dramaet af manden bag Forrest Gump følger en mand med hukommelsestab, der lever med angst efter et brutalt overfald på et værtshus. For at bearbejde hændelsen modtager han hjælp i terapi, men starter samtidig sin egen kunst-installation med små dukker.

Happy Death Day 2U
Gyserfilmen er en opfølger til den populære horror-komedie Happy Death Day, der gik nr. 1 på biografhitlisten i USA. Den første film blandede Scream med et Groundhog Day loop-scenario, og efterfølgeren vil starte umiddelbart efter den første.

Isn’t it Romantic
Filmen handler om en ung kynisk kvinde, der ikke tror på kærlighed, men pludseligt bliver fanget i en romantisk komedie. Kvinden spilles af Rebel Wilson, og på rollelisten er også Adam DeVine.

Cirkus
Filmen er fra 1928 og har Charlie Chaplin i den bærende rolle på flugt fra lovens lange arm, mistænkt for at være lommetyv. Vagabonden søger tilflugt i et omrejsende cirkus, hvor publikum fejlagtigt tror, han er en del af forestillingen og vikles ind i det ene nummer efter det andet.

Green Book
En af næste års store priskandidater afslører Viggo Mortensen som en potentiel Oscar-vinder samt ny-udklækket komiker. Filmen handler om den småkriminelle italiensk-amerikanske dørmand, tony Lip, der bliver chauffør for den afroamerikanske klassisk pianist, Don Shirley, og skal køre ham igennem 1960erne mest racistiske dele af USA. Baseret på en virkelig historie.

Iron Sky: The Coming Race
Nazisternes månebase er blevet menneskehedens sidste tilflugtssted, efter en atomkrig har lagt Jorden øde. Midt inde i Jordens kerne gemmer sig en energikilde, som kan redde menneskene, så en gruppe vovehalse tager sig af opgaven. Men i planetens indre møder de en race af hamskiftende reptiler og deres dinosaurer. Jep det bliver sjovt!

Instant Family
Den rørende komedie handler om et par, der adopterer tre søskende, hvilket viser sig at være en ret stor opgave. Mark Wahlberg har tidligere været med i Daddy’s Home, som instruktøren også står bag, og han spiller her over for Rose Byrne.

Selvhenter
Komikeren Magnus Millang og hans bror Emil Millang spiller to brødre, der kommer ud på en vanvittig rejse gennem Europa for at hente deres fars lig hjem til Danmark på den hurtigste og billigste måde… i en alt for stor tagboks på en meget lille lejebil!

Fighting with my Family
Filmen er et biografisk komedie-drama om en tidligere wrestler og hans familie, der sammen rejser rundt og deltager i forskellige sportsbegivenheder I USA. Børnene ser op til farens erhverv og ønsker at blive en del af den store sportsvirksomhed World Wrestling Entertainment. Dwayne Johnson spiller hovedrollen.

The Old Man and the Gun
Filmen er baseret på den autentiske historie om Forrest Tucker og indeholder elementer af både krimi, komedie og drama. Tucker er bankrøver og har flygtet fra fængslet hele 18 gange. Da han runder de 70 år, vælger han at foretage et sidste røveri. Dette vil være Robert Redfords sidste spillefilm.

The Beach Bum
Matthew McConaughey som stenet surfer-dude. Skuespilleren spiller den oprørske hashryger Moondog, der lever livet efter sin egne regler. Snoop Dogg, Isla Fisher og Zac Efron spiller også med i Harmony Korines nyeste værk.

Where’d You Go, Bernadette
15-årige Bee forsøger at finde sin forsvundne mor Bernadette og opdager, at hun har skjult en dyster fortid. Komedie-dramaet er baseret på romanen af Maria Semple og instrueres af manden bag det kritikerroste drama Boyhood med Cate Blanchett på rollelisten.

Gøg og Gokke
Filmen onhandler komikerduoen Oliver Hardy og Stan Laurel kendt i Danmark som Gøg og Gokke. Hardy og Laurel forsøger at genvinde deres filmkarriere. Dette får dem ud på et eventyr, som bliver deres svanesang, igennem det efterkrigstidens Storbritanien. John C. Reilly og Steve Coogan spiller titelrollerne.

Detective Pikachu
Familiefilmen handler om den populære karakter Pikachu fra Pokémon-universet. Da drengen Tim Goodman møder en Pikachu i sin lejlighed, og finder ud af, at de kan forstå hinanden, begiver de sig ud på et større eventyr for at finde ud af, hvad der skete med Tims far. Ryan Reynolds giver stemme til den gule titelkarakter.

The Hustle
Filmen er en genindspilning af ’Dirty Rotten Scoundrels’ (Fræk, frækkere, frækkest) fra 1988 med Steve Martin og Michael Caine om de to svindlere. I komedien skal Rebel Wilson og Anne Hathaway spille hovedrollerne, hvor de skal arbejde sammen med en tech-milliardær.

Notti Magiche
Italiensk komedie af Paolo Virzì med Ornella Muti og Giulio Berruti. Instruktøren står tidligere bag Vores livs ferie og Springtur i Toscana.

Flarsky
En politisk journalist forsøger at få kontakt til sin gamle babysitter, fordi personen nu har en vigtig statsstilling. Rollelisten består bl.a. af Andy Serkis, Charlize Theron og Seth Rogen.

De frivillige
Den danske komedie handler om finansmanden og jetsetteren Markus, der er blevet varetægtsfængslet. Efter et brutalt overfald af en gruppe rockere med forbindelser til hans mere lyssky forretninger, vælger Markus at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte. I den afdeling findes et fængselskor, hvor den indsatte Niels (Anders Matthesen) er uofficiel og selvudnævnt leder.

Men in Black: International
Actionfilmen er fjerde kapitel i serien om Agent J og K spillet af Will Smith og Tommy Lee Jones, der iført sorte jakkesæt dræber rumvæsner. Chris Hemsworth og Tessa Thompson har overtaget hovedrollerne.

Fisherman’s Friends
Filmen følger en gruppe syngende fiskere fra den engelske by Cornwall. Handlingen er baseret på den virkelige historie om de 10 fiskere, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records og stå på Glastonbury Festivals kendte ’Pyramid Stage’.

Stuber
Action-komedie om en detektiv, der rekrutterer en Uber-chauffør til en uventet og vild aften. Rollelisten består af Kumail Nanjiani, der stod bag og medvirkede i den romantiske komedie The Big Sick.

Good Boys
Filmen handler om en gruppe unge drenge, på grænsen til at være teenagere, der tager på en vild rejse for at fikse deres ødelagte legetøj, inden deres forældre kommer hjem. Komedien har Jacob Tremblay i titelrollen, som har medvirket i Wonder.

Jagtsæson
Den danske komedie er instrueret af Tilde Harkamp, som står tidligere bag børnefilmen Iqbal & den hemmelige opskrift. Rollelisten består bl.a. af Anders W. Berthelsen og Stephania Potalivo, der har spillet overfor hinanden i den danske komedie Klassefesten 3: Dåben.

Zombieland 2
Gyser-komedien er en opfølger til Zombieland fra 2009. Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson og Abigail Breslin vender alle tilbage i deres respektive roller fra den første film, mens det ligeledes bliver med Ruben Fleischer som instruktør.

F for Får 2: Farmageddon
Familiefilmen er fortsættelsen til den anmelderroste F for får. I den første film beslutter Frode Får sig for at tage en fridag, og han snyder sammen med de andre får sin bondemand til at sove videre. I denne film må de nu bekæmpe en ny fjende, en invasion af uhyggelige rumvæsener der vil overtage Mossy Bottom Farm.

Playmobil: The movie
Endnu en film baseret på legetøj, denne gang legetøjet fra det tyske selskab Brandstätter Group. I filmen møder vi den unge Marla, der får sit livs udfordring, da hendes lillebror Charlie på forunderlig vis suges ind i en magisk, animeret PLAYMOBIL-verden.

Cats
Filmen handler om en gruppe baggårdskatte og en helt speciel årlig begivenhed, hvor en vigtig beslutning bliver truffet. Kattene må nemlig nå enighed om, hvem der skal bestige ”The Heaviside Layer” og komme tilbage til et helt nyt liv. ’Cats’ er også den fjerde længst spillede musical på Broadway nogensinde.

Jumanji 3
Adventurefilmen er en opfølger til Robin Williams-filmen fra 1995, men især kæmpehittet fra 2017, Jumanji: Welcome to the Jungle. Filmen bliver den tredje film om det mystiske jungle-spil, som man bliver nødt til at gennemføre for at overleve. Dwayne Johnson vender tilbage.

Superintelligence
Actionkomedien handler om kvinden Carol Peters, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun vælges til observation af verdens første superintelligens. Denne form for kunstig intelligens kunne meget vel ende med at overtage verden. Melissa McCarthy spiller med.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Komedier plejer ikke normalt at være min stærkeste side inden for filmgenrerne. Men når der er så mange forskellige komedier på vej næste år, så må der vel også næsten være mindst én(eller to måske), som kan være interessante/sjove alligvel, tror jeg nok. (Jeg har fx. allerede set Jumanji: Welcome to the jungle, så mon ikke også at den næste efterfølger(Jumanji 3 også kan være sjov nok, ;-)).

2019 bliver kun sjovere! :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter