Cookie- og Privatlivspolitik
Titlerne på <strong>Avatar 2-5</strong> afsløret?

Titlerne på Avatar 2-5 afsløret?

Nye detaljer om de blå fortsættelser

Stem op!
58
Stem ned!
0
(reset)

Der er stadig hele to år til premieren på Avatar 2, men nu er der sluppet nye detaljer ud om James Camerons 4 (!) kommende efterfølgere. Det sker igennem BBC News, der har fået fat i nye informationer om planerne for sci-fi-franchisen, som afslører titlerne på Avatar 2-5. De lyder som følger:

Avatar 2: The Way of Water (17. december 2020)

Avatar 3: The Seed Bearer (16. december 2021)

Avatar 4: The Tulkun Rider (19. december 2024)

Avatar 5: The Quest for Eywa (18. december 2025)

Titlerne er ikke blevet bekræftet af 20th Century Fox, så der er altså en sandsynlighed for, at det kan være midlertidige titler eller navne på andre Avatar-produkter fx spil.

'Avatar 2' undertitlen kunne understøtte Camrons tidligere udtalelse om, at "der vil være et enorme vand-arbejde på tværs mellem Avatar 2 og 3", der også vil introducere Kate Winslet som "en karakter, der er en del af vandfolket (Sea People), revfolket". 

Sigourney Weaver, som vender tilbage i rollen som Dr. Grace Augustine, har fortalt til the Hollywood Reporter, at de to første efterfølgere er blevet filmet, men optagelserne lige nu er i gang til Avatar 4 og 5. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Typisk for Cameron at ambitionerne er tårnhøje. Men vi taler altså om fortsættelsen af en film og en historie - det giver ingen mening at det ender med at tage i alt 11 år at lave en fortsættelse på en relativt simpel film, som godt nok visuelt er epokegørende.

For mig er hypen i den grad passeret, men jeg kommer selvfølgelig til at se filmen - og sikkert også de næste. Cameron skuffer sjældent.

Jacob

Om titlerne virkelig er rigtige eller ej må tiden vise, men bare det ikke er noget så kedeligt som Avatar 2, 3, 4 og 5.

TheGreatAngel

Som du ganske pænt selv nævner Julius, så var filmen stor da den kom ud og der er gået længe og måske er folk ikke enige med hele 4 efterfølgere? Men er ikke enig med dig i handling og univers ikke var spændende.. Det er forskelligt fra person til person og jeg er stadig sikker på at folk vil have en interesse i filmene lige så snart trailer bli'r vist og alt er klar til visning. Find Dory og de utrolige gik der også mange år mht. Efterfølgere, men folk tog stadig ind og så dem. Så man skal sku aldrig sige aldrig - er selv en af dem som er ret spændte på at se efterfølgerne!
Det var så ikke kun 3D effekterne som folk var begejstret over, men ligesom med hver anden film, så indeholdte den spænding og fart over feltet med følelserne og adrenalin.. var det ikke dit indtryk er det nok bare ikke en film for dig;)

Rasmus/Musen

Hvor er det utroligt, at de allerede er kommet så langt med planerne for de opkommende Avatar-film i serien. De har endda allerede filmet optagelserne til både Avatar 2 og Avatar 3 og begynder snart på både at filme den 4. og den 5. film i serien også. De må godt nok have haft travlt på 20th Century Fox for på den seneste tid. Jeg kan kun glæde mig til at se resultatet, som hvor at den første af filmene kommer ud i år 2020. Alligevel hele 2 år endnu? JEG ER SPÆNDT!
:-)

Julius

Avatar var et imponerende teknisk værk for ni år siden, men den var jo ikke videre spændende i hverken handling eller univers. På trods af at den har tjent mere end nogen anden film har jeg svært ved at se hvorfor nogle skulle være begejstrede over fire film mere i universet, hele ti år efter den første film kom ud.

Da Avatar kom ud, var folk jo så imponerede over 3D-effekterne at det lidt var det eneste, der blev talt om. Jeg kender personligt ingen, der har ser filmen mere end én gang, og måske siger det lidt det hele.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.