Cookie- og Privatlivspolitik
Publikum uenige med anmelderne: Elsker Bohemian Rhapsody

Publikum uenige med anmelderne: Elsker Bohemian Rhapsody

6 stjerner til Queen-filmen

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

Storfilmen Bohemian Rhapsody  om rockbandet Queen fik en lunken modtagelse af både de amerikanske og danske anmeldere, men det har ikke holdt biografpublikummet tilbage.

I USA er filmen strøget direkte ind som nr. 1 på biografhitlisten med en omsætning på over 50 millioner dollars.

I Danmark har Freddie Mercury-portrættet ligeledes taget førstepladsen, og blandt de næsten 70.000 danskere, der har været inde og se den i åbningsweekenden, har et klart flertal af brugerne her på kino.dk udtrykt deres store begejstering for musikfilmen.

Allerede på top 100 hos brugerne
'Bohemian Rhapsody' er pt. nummer 4 over de bedste bruger-anmeldte film i biografen lige nu med en gennemsnitsscore på 5,1 stjerner. Samtidig er den er allerede på brugernes top 100 film of all time.

Flere biografgæster har kvitteret med 6 stjerner - og blandt de rosende tilkendegivelser lyder det:

- Den her film er da ubeskrivelige vidunderlig (Helene).

- 6 stjerner til Freddie/Queen. Skal ses. Hold kæft man en fed, flot oplevelse (Ronnie).

- Jeg har ikke tidligere været til en sen søndagsforestilling i Nordisk Film Biografer, med en knap fuld sal af mennesker af begge køn, i alle aldre og næsten ditto nationaliteter, hvor vi synkront rejste os og klappede, da filmen var slut. Folk krammede og kneb en sidste tårer og INGEN forlod salen, før alle rulletekster var kørt ud... Vitterligt en episk aften i royalt selskab. (Louise)

- Gode skuespillere, skøn musik! Smuk og rørende film. Man er fanget fra start til slut, og den fylder meget i tankerne efterfølgende! (Nadja).

- Den bedste prioritering var at få set denne film i biografen på et stort lærred! Hvis man har hang til feel-good film med hjerteskærende sekvenser og med virkelig god musik tilsat, er det filmen for dig (Maja).

Læs flere bruger-anmeldelser her.

Debat om anmeldelserne
Den kritiske modtagelse af filmen har ledt op til en del diskussion, bl.a. har Doctor Strange-instruktøren Scott Derrickson blandet sig i debatten på Twitter, da han skrev:

"Jeg nød virkelig 'Bohemian Rhapsody'. Overvægten af den kritik, jeg har læst om filmen, siger, at filmen kunne have været mere. Men jeg nægter at dømme en film på, hvad jeg ville have den skulle være. Jeg vurderer den for, hvad den er!"

Har du fået set 'Bohemian Rhapsody' endnu? Og hvad synes du?

Find billetter til filmen, der er aktuel i biografen lige nu her:

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

xtooms

Den grønne mil, Matrix, Fight Club er alle virkelig gode film, Den Eneste Ene er klart den sjoveste men jeg har alligevel valgt American Beauty som

3 minutter siden
Jeppe

For en original, veludført og bare decideret ikonisk film, som stadig lever i populær-film-kanonen som vaskeægte klassikker og fascinerer med de sp

12 minutter siden
IM STEPH

Green Mile og Fight Club er 2 mesterværker. Matix var også rigtig god. Men jeg vælger Green Mile

45 minutter siden
Julie

En fantastisk film og historie!

49 minutter siden
VIPER

Fordi den film bare var forud for sin tid!
Et mesterværk jeg med glæde stadig ser idag!

59 minutter siden

Aktive debatter