Cookie- og Privatlivspolitik
Disse 11 nye Marvel-helte skal erstatte The Avengers

Disse 11 nye Marvel-helte skal erstatte The Avengers

Thanos' bror og onkel kommer med

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Næste efterår går Marvel Studios i gang med deres The Eternals-projekt. Filmen vil tage en af de indtil videre to mulige premieredatoer Marvel har booket i 2020, enten den 30. april eller den 5. november. Produktionen vil således måske starte til september 2019. 

Eternals repræsenterer den anden halvdel af en menneskelignende race, efter at Celestials (bl.a. Peter Quills far, Ego) eksperimenterede med vores forfædre. De vogter Jorden fra en anden race, kaldet Deviants. The Eternals debuterede tilbage i 1976 og har optrådt i en del tegneserier i de sidste 40 år.

I en eksklusiv nyhed har ThatHashtagShow  fået fingrene i en oversigt over hvilke karakterer The Eternals vil introducere.

KAREN

Marvel leder således efter en 30-årig skuespillerinde til at spille 'Karen'. Der spekuleres på hvem Karen egentlig er, da hun ikke optræder i tegneserierne.

MANDLIG HOVEDROLLE

Der vides ikke så meget om den mandlige hovedrolle, andet end at han er 'en græsk gud'. Det kunne derfor godt tænkes at vi endelig fik introduceret helten Hercules.

DRUIG

Karakteren Druig blev først introduceret tilbage i 1977, men genvandt sin popularitet i 2000 da Neil Gaiman skrev manuskriptet til tegneserien Eternals. Han kan manipulere atomerne i sin egen krop, og har desuden en række andre kræfter han kan bruge. Desuden har Druig også været undercover i KGB i Rusland, hvilket kunne være en reference i den kommende Black Widow-film.

PIPER

En teenager pige, mellem 10 og 16 år. Det skal der til for at kunne spille Piper. Marvel leder efter atletiske skuespillerinder, og det ser ud til at Piper kommer til at være en opdatering af Eternalen Sprite.

ELYSIUS

Der skal en skuespillerinde mellem 20 og 40 år i alder for at spille den overraskende rolle Elysius. Hun er en kunstig intelligent maskine, der havde med planeten Titan at gøre, og senere hjalp hun Captain Mar-Vell og Drax the Destroyer med nogle kampe, før hun udviklede et romantisk forhold til Mar-Vell, som Jude Law vil spille i den kommende Captain Marvel.

GILGAMESH

Marvel Studio leder efter mandlige skuespillere mellem 25 og 45 for at spille 'Den Glemte', Gilgamesh. Han er en udstødt Eternal, som blev straffet for at være for tæt på menneskeheden.

IKARIS

Mandlige skuespillere mellem 20 og 40 skal der til for at spille Ikaris, den 20.000 årige Eternal. Hans livsforce forstærkes af kosmisk energi, og han kan sågar også telepati.

MAKARI

Makari skal spilles af en mandlig 25-45 skuespiller, født på Olympia, en af de tre Eternal-byer på Jorden. Han er ingeniør for Eternals og hjælper dem med at bygge forskellige køretøjer.

 

STARFOX

Det mest åbenbare link til de foregående Marvel-film er Eternal karakteren Eros, også kaldt Starfox. Marvel Studios leder efter en 25 til 45 årig skuespiller til at spille ingen mindre end Thanos' bror!

I modsætning til Thanos, som kun søger ødelæggelse og total dominans ville Eros hellere have det sjovt og udforske verden. En af hans superkræfter er, at han kan kontrollere hvorvidt folk er rolige eller ej, og kan således også gøre folk betaget af ham.

THENA

For at spille Eternal-kvinden Thena skal der en skuespillerinde mellem 20 og 40 år. Thena, opkaldt efter den græske gudinde Athena, er ekviperet med en bue, som skyder energi pile.

ZURAS

Her har vi endnu et af Thanos' familiemedlemmer – Zuras. Zuras er Mentors bror, og Mentor er Thanos' og Eros' far. Dette betyder at der udover Starfox vil dukke endnu et af Thanos' familiemedlemmer op i Marvel Cinematic Universe.

I casting nyheden optræder racen Deviants overhovedet ikke. Dette kan betyde, at the Eternals vil komme til at slås med en anden race eller måske mod de overlevende Avengers og Guardians.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik122

... Lyder mega spændende. Jeg glæder mig til at se hvordan det ender :-)

klaus

det er gode nyheder, hvis de laver flere marvels film, for synes virkelig de film de har lavet indtil videre har været rigtig gode alle sammen, så håber virkelig de kan lave de nye Marvel lige så gode.

Jacob

Det var ikke nogen overdrivelse, da Marvel Studios sagde, at det kosmiske vil fylde mere og mere. Jeg har læst at historien skulle være centreret om kærlighedsaffæren mellem Ikaris og Sersi, og den nævnte ‘Karen’ kunne godt være denne karakter.

Rasmus/Musen

Tjah, hvis The Avengers og Guardians of The Galaxy har været store superheltefilm-serier, mon ikke så også at en ny superheltegruppe kaldet for "The Eternals" også kan gøre igen? Det må vi se til den tid. Superheltegenren lever vist videre endnu, ser det i hvert fald ud til indtil videre.
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Marathon Max

Jeg skal personligt ikke se nogen af disse film.

13 timer siden
Alexuser/910996
Alexuser/910996

Nej !!

Total inkompetence.
En serie fra Ryan der ødelagde hele sequal serien og slog hodepersonen ihjel . Nej tak.

17 timer siden
TheDayDreamer

Er det stadig planen at danske fans skal vente helt til 20 maj med at se "Godzilla Vs. Kong"?

1 dag siden
Thomasuser/117955
Thomasuser/117955

Holy testical tuesday !!! Er kong ikke anelse større end vi plejer at se ham i ???

1 dag siden
Joachim

for alllelelelelelele pengene!!!!

2 dage siden

Aktive debatter