Cookie- og Privatlivspolitik
Steven Spielberg har fundet sin West Side Story-hovedrolle

Steven Spielberg har fundet sin West Side Story-hovedrolle

Fra Baby Driver og En flænge i himlen

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

24-årige Ansel Elgort skal spille Tony i Steven Spielbergs kommende version af musicalen ’West Side Story’. Det fortæller Variety i en artikel.

Steven Spielberg står senest bag science fiction-filmen ’Ready Player One’ og dramaet ’The Post’, og det er første gang, han skal instruere en musical.

Den unge En flænge i himlen- og Baby Driver-skuespiller er den første til at komme med på projektet efter flere store casting-runder afholdi i New York, Los Angeles, Miami og Puerto Rico for at finde skuespillere, dansere og statister. Sangere som Camilla Cabello, Liam Payne og Naya Rivero har alle vist interesse i nogle af de ikoniske roller.

Elgort er udover de populære roller også musiker med udgivelser på cv'et - og skulle man være i tvivl om hans evner kan man blot se ham synge her:

Oscar-nominerede Tony Kushner står bag den moderniserede version af klassikeren fra 1957, som originalt blev skrevet af Arthur Laurents og Stephen Sondheim, med musik af den legendariske Leonard Bernstein.

Den originale Broadway-musical fra 1957 fik seks Tony nomineringer, og filmatiseringen fra 1961 fik 11 Oscar-nomineringer, og vandt de 10.

’West Side Story’-remaken afventer stadig premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

1 dag siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

3 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

5 dage siden

Aktive debatter