Cookie- og Privatlivspolitik
Pirates starter forfra med et skud Deadpool

Pirates starter forfra med et skud Deadpool

Er det slut med Jack Sparrow?

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Det ser ud til at Disney sigter efter, at genskabe endnu en franchise. Deadline kan rapportere, at studiet lige nu udforsker muligheden for et nyt eventyr i Pirates of the Caribbean-serien.

Stuidiet har haft et tidligt møde med manuskriptforfatterne bag Zombieland og Deadpool-filmene Rhett Reese og Paul Wernick, om muligheden for at skrive en ny film. Det tyder på, at vi måske får en film, der er mere selvbevidst end de andre film, med mindst ligeså meget humor.

Det store spørgsmål er så, om den regulære line-up vender tilbage. Endnu er det uvist om Orlando Bloom, Keira Knightley, eller Geoffrey Rush vil dukke op, da alt er på det meget tidlige stadie.

For seriens mange fans kan det være svært, at forestille sig en Pirates-film uden Johnny Depps Oscar-nominerede Jack Sparrow-karakter. Sidste gang man så Depp i rollen var Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

men Disney har som efterhånden det med at vælge de forkerte muligheder. Jeg kunne egentlig godt lide 4eren, den lagde op til lidt af hvert, men 5eren virkede umotiveret fra flere sider og de tabte en masse gode muligheder lige for næsen af dem. At genstarte hele serien virker pt. mest oplagt pga Johnny Depp, men samtidigt kan de jo fortsætte (hvilket jeg håber) i samme univers med familien Turner, hvilket historie mæssigt giver mere mening, så slipper Disney også for at få endnu en shitstorm ala James Gunn episoden og det virkede også til mange fans var mere begejstret for at se Orlando Bloom tilbage end Johnny Depp i sidste film, hvilket jeg forstår. Men så igen at genstarte det hele er måske det mere sikre valg for Disney økonomisk set, eftersom den sidste ikke tjente det helt vilde.

Jeg er altid frisk på mere PotC, og har altid haft den holdning uden Johnny Depp ingen PotC film, men efter den sidste film er jeg også frisk på at få en PotC film uden Jack Sparrow.

Jacob

Den seneste lagde klart op til en sjette film, og et gensyn med Davy Jones, så jeg er overrasket at de måske går med rebootplaner. Det er en stor og indbringende franchise, så det er næppe en skat, som de kan lade være med og pille ved. Men vælger de at starte forfra, så sker det ikke med nogen fra det oprindelige cast.

Filmentusiast

Ser ingen grund til hvorfor man skal lave en ny Pirates of the Caribbean franchise - Ja det solgte meget i sin tid og det var en mega fed historie, men kan de ikke komme med nye film med nye plots?
Eller har de brug for nyt mandskab som kan skabe nye filmplots - for melder mig gerne til denne service!

Atrice

Den nyhed kan jeg ikke lide. Der er absolut ingen grund til at genskabe serien forfra, den første film er jo perfekt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Elizabeth

Lоkаle mødге hаг bгug fоr аnonуm SЕX!
Ваге besкed оg bede оm аt knеppе!

http://kissia.club

11 timer siden
Elizabeth

Hej! Веsøg min sidе i Sex Club -> http://kissia.club

11 timer siden
Elizabeth

Invitаtiоn til Sеx Сlub > http://kissia.club

11 timer siden
Elizabeth

Lokаlе mødге haг brug fог аnоnуm SEX!
Ваre besкеd оg bedе оm at kneррe!

http://kissia.club

11 timer siden
Elizabeth

Jeg lеdег еftег sеx, mеn vil du? Кom ind hеr - http://kissia.club

11 timer siden

Aktive debatter