Cookie- og Privatlivspolitik
New York Comic Con: De 3 første (vilde) dage

New York Comic Con: De 3 første (vilde) dage

Superhelte, 60er thrillers og cyborgs

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

NEW YORK.

Verdens andenstørste Comic Convention - Comic Con, eller tegneseriemesse - er i fuld gang her i New York. Og for første gang er vi med for at sætte fingeren direkte på pulsen af underholdning og film på vej. Vi har set mange, mange spændende ting og hørt en masse filmstjerner fortælle om deres projekter. Og vi har også set de første 35 minutter af en meget ventet superheltefilm. 

Læs med, når vi tager titlerne en efter en. 

SHAZAM!

Skuespilleren Zachary Levi var med til Comic Con i New York i forbindelse med sin kommende superheltefilm, 'Shazam!'. Levi fortalte kort om bl.a. forvirringen mellem DCs Captain Marvel og Marvels Captain Marvel - og hvorfor det lige er, at man kalder DC's Captain Marvel for Shazam! 

Der har nemlig været en del forvirring over den delte titel, og introduktionen af denne kaptajn til det mørke DC univers lover kun godt - den kommer, sammen med den kommende Aquaman også til at byde på en lysere side af DCs film. 

Shazam!'har dansk biografpremiere den 4. april 2019.

 ALITA: BATTLE ANGEL

Science-fiction filmen 'Alita: Battle Angel' er baseret på en historie skrevet af James Cameron for mange år siden. Skuespilleren Rosa Salazar og instruktøren Robert Rodriguez var forbi New York Comic Con for at promovere den kommende film og fortalte om den lange proces, filmen har været igennem gennem årene.

Det var oprindeligt meningen, at filmen skulle udkomme for over 15 år siden, men det er først nu blevet muligt for den at komme helt i land.

Salazar, der spiller titelrollen i filmen, fortalte i den anledning om teknologien, der er taget i brug for at ændre hendes udseende til en overbevisende cyborg. Ud over Salazar på rollelisten ses også Christoph Waltz og Ed Skrein

Alita: Battle Angel har dansk biografpremiere den 14. februar 2019.

X-MEN: DARK PHOENIX

Selveste Sophie Turner og Tye Sheridan, hhv. Jean Grey og Scott Summers, sammen med instruktøren Simon Kinberg, var også med på New York Comic Con med nogle enkelte første introduktioner til filmen, udover traileren der udkom for nyligt, samt en premieredato der er blevet rykket igen-igen. 

Kinberg fortalte om processen bag Dark Phoenix-karakteren og mindede os om, at vi så en anden version af karakteren i X-Men: The Last Stand, men at "det ikke var særlig mindeværdigt".

I denne film er der mere fokus på karakteren Jean Grey, hendes fortid og hendes historie med de X-Men, vi kender. Begivenhederne fra X-Men: Apocalypse har søsat en ny start for super-mutanterne. 

I traileren ses en enkelt scene, hvor X-Men-holdet står ved en kirkegård under en begravelse, og der blev også spurgt ind til, hvis begravelse det var. Men det ville hverken Turner, Sheridan eller Kinberg svare på.

Dog lover Kinberg, at vi endelig får den original X-Men-dragt fra tegneserierne at se - og som Sophie Turner siger selv, så "er de enormt svedige."

X-Men: Dark Phoenix har dansk biografpremiere den 6. juni 2019.

BAD TIMES AT THE EL ROYALE

Til New York Comic Con er der altid overraskelser. Det er jo netop derfor, man tager hele vejen til den næststørste tegneseriemesse i USA.

I år er ikke nogen undtagelse, for da vi var heldige nok til at komme til en tidlig visning af 'Bad Times at the El Royale' blev vi også overrasket af instruktøren Drew Goddard og skuespillerne Cailee Spaeny og Jon Hamm til en Q&A efter filmen. Jon Hamm blev spurgt, om han vidste mere omkring et Batman-projekt, men benægtede at svare på spørgsmålet direkte eller sågar indirekte. 

Filmen er opbygget på et anderledes plan, hvor tiden og lineariteten brydes i forbindelse med historiefortællingen, og Drew Goddard trækker inspirationen fra film som The Hateful Eight.

En enkelt scene er en 7-minutter lang, uafbrudt performance, hvor Cynthia Arevo, som blev kendt for Broadway-musikalen 'Hamilton', synger live. 

Cailee Spaeny spiller den unge Ruth, og Hamm spiller støvsugersælgeren Laramie Seymour Sullivan, som begge er gæster på El Royale hotellet, der ligger lige på grænsen mellem Nevada og Californien i USA.

Hamm indspillede rollen to dage efter, han først fik manuskriptet i hånden til Sundance-filmfestivalen. 48 timer senere stod han på settet i Vancouver. 

Det er anden gang at Drew Goddard og Chris Hemsworth arbejder sammen. Og, efter at have set filmen, kan det siges, at vi ikke har set Hemsworth spille sådan en rolle før. 

Bad Times at the El Royale har dansk biografpremiere den 18. oktober 2018.

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE

En af de mest ventede film i år er 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' som introducerer ikke bare én, men to Spider-Man figurer. (Og faktisk seks, hvis man skal tro traileren)

Både Peter Parker og Miles Morales mødes for første gange på det store lærred, og kino.dk har været med til at se de første 35 minutter af filmen helt eksklusivt på New York Comic Con. Nogle enkelte scener var endda ikke animeret færdigt endnu.

På scenen mødte vi efterfølgende Jake Johnson, Luna Lauren Velez, Shameik Moore og skaberne bag, Phil Lord og Christopher Miller.

Efter en enkelt spoiler-ups'er fra Shameik Moore stod det klart, at denne film gør noget nyt: den bringer et større univers sammen, hvor familier står sammen, og venskaber bryder remmerne for had og korruption.

Animationerne i filmen er banebrydende, og blandingen mellem animationsfilm og tegneserie gør, at det visuelle bliver et eventyr i sig selv.

Spider-Man: Into the Spider-Verse har dansk biografpremiere den 13. december 2018.

MERE PÅ VEJ

New York Comic Con kører fra den 4. oktober til den 8. oktober og vi er selvfølgelig med hele vejen. Foruden venter Hellboy, Spawn, Sådan træner du din drage 3, Twilight-reunion og meget mere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter