Cookie- og Privatlivspolitik
Ikonisk gyser-morder vender tilbage

Ikonisk gyser-morder vender tilbage

Jason kan ikke slås ihjel

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Slasher-ikonet Michael Myers tilbagekomst i genstarten af Halloween har allerede slået flere rekorder i hjemlandet, og det har sparket nyt liv i rygterne om en Fredag den 13.-genindspilning.

Jason Vorhees med den kendetegnede hockymaske blev skabt i 1980 og har allerede tørnet ud i hele 12 film, men som det oftest er med morderne i gysere, så er han ikke til at slå ihjel. 

Ifølge Bloody Disgusting er en gruppe investorer, der inkluderer basketballspilleren Lebron James' produktionsselskab Springhill Entertainment, interesseret i at genoplive den blodige franchise, hvis seneste kapitel kom i 2009.

SE OGSÅ: Vores store podcast om Halloween og slasher-genren

Så sent som sidste år aflyste Paramount en Fredag-film med Breck Eisner som instruktør. Det nye projekt er stadig tidligt i processen, men dialogen med den originale manuskriptforfatter og rettighedsindehaver Victor Miller skulle være blevet indledt.

Slasher'en kan altså være på vej tilbage i stor stil. Genren havde i sin storhedstid i 80'erne og fik en renæssance med Scream i 90'erne, men med 'Halloween' i biograferne nu, et Child's Play-genindspilning på vej og rygterne om Jason Vorhees tilbagevenden samt den moderne slasher-komedie Happy Death Day 2U til næste år, ligner det, at der venter masser af mord i biografen de kommende år.

Halloween kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Joe

Håber virkelig de får alt det rod med rettighederne på plads snart, så vi kan få endnu en film.
Det er jo snart 10 år siden vi sidst så Jason på det store lærred, men heldigvis har han optrådt i
Friday The 13th: The Game i mellemtiden.

Michael

Uanset kvalitet er jeg en sucker for de film, men spændingen stiger da endnu mere når niveauet er steget så voldsomt de sidste par år. Jeg ved ikke om jeg frisk på endnu en Fredag den 13. genindspilning, men så kunne de jo frisk gøre ligesom Halloween og lave en fortsættelse til en af de tidligere film eller bare lave en ny Fredag den 13. uden origin historien fortalt endnu engang.

Håber ihvertfald at det kan give noget mere liv til en Hellraiser genindspilning.

Jacob

Den ene gyser efter den anden popper nærmest op hele tiden, så at Jason vender tilbage er ikke et spørgsmål om han gør, men om hvornår. Det tør jeg næsten vædde med.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

ALEX
DK?

Vides det om hvorvidt og hvornår filmene kommer til DK?

8 timer siden
Miss Hearts

Så kom en ny mere indholdsrig trailer til Downton.

9 timer siden
Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien.

2 dage siden
Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

3 dage siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

3 dage siden

Aktive debatter