Cookie- og Privatlivspolitik
Holiday er "fremragende, uafrystelig og dybt foruroligende"

Holiday er "fremragende, uafrystelig og dybt foruroligende"

Anmelderne elsker den biografaktuelle danske gangsterfilm (advertorial)

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Den danske film Holiday indbragte for nylig den debuterende instruktør, Isabella Eklöf, Politikens Talentpris ved filmfestivalen CPH PIX. Allerede inden var filmen blevet vist på Sundance, hvor den blev kendt som en af festivalens mest barske film, bl.a. pga. et par kontroversielle sex-scener.

Nu stemmer anmelderne i: 'Holiday' er i dag blevet overdynget med stjerne-ros og bliver kaldt en af årets stærkeste dansk film, fremragende, dybt foruroligende og ægte.

billetsalg

'Holiday' er et gangster-drama om den unge elskerinde Sascha, der er taget på ferie i en luksusvilla ved den tyrkiske riviera med den kriminelle Michael. Langsomt tager deres forhold dog en ubehagelig drejning. Den eksotiske kulisse giver den danske film en anderledes kulør til den brutale historie, der handler om begær og magt.

I de bærende roller ses Victoria Carmen Sonne og Lai Yde, der begge bliver rost for deres fremragende præstationer!

Her er et udpluk af mediernes anmeldelser:
 

♥♥♥♥♥Politiken
"Helt afgørende er ... Lai Yde Holmegaards uhyggeligt troværdige transformation til en dansk udgave af Scorseses 'Goodfellas'." (Kim Skotte)

★★★★★ - Berlingske
"... den fremragende og dybtforuroligende 'Holiday' ... er alt andet end det, titlen lægger op til". (Jeppe Krogsgaard Christensen)

"Hvis man har brug for et ægte kick. For den er følelsen af ægte magt, ægte vold og ægte ubehag, der krøb ind under huden på mig, så jeg faktisk flere gange havde lyst til at forlade biografen. Ikke fordi det var en dårlig oplevelse, men fordi den var ægte". (Louise Kjølsen)

★★★★★ - BT
"En helt uafrystelig film". (Thomas Brunstrøm)

★★★★ - Jyllands posten
"Isabella Eklöfs benhårde og begavet selvbevidste debutfilm er et hold kæft-bolsje til dem, der stadig gik og tvivlede på dansk films høje kvalitetsniveau; 'Holliday' er intet mindre end en gave, selv om den er foruroligende og efterlader publikum med en kvalmende eftersmag". (Nanna Frank Rasmussen)

★★★★ - Soundvenue
"Den mest provokerende danske debut længe er et ondt syrebad af en film" (Jannie Dahl Astrup)

"Isabella Eklöf har lavet en af årtiets skarpeste danske debutfilm." (Bo Green Jensen, Weekendavisen)

★★★★ - Filmmagasinet Ekko

★★★★ - Kristeligt dagblad

★★★★ - CinemaOnline

♥♥♥♥Femina

Holiday kan ses i biografen nu.

Se traileren her:

HOLIDAY - trailer from Reel Pictures on Vimeo.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

49 minutter siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

5 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden

Aktive debatter