Cookie- og Privatlivspolitik
Guardians of the Galaxy 3 forsinket... igen

Guardians of the Galaxy 3 forsinket... igen

Vi rydder op i den seneste Marvel-information

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Skæbnen for den ventede Guardians of the Galaxy vol. 3 har været uvist siden James Gunn blev fyret henover sommeren. Det skete på baggrund af nogle 10-årige grove, satiriske tweets fra perioden 2008-2011. 

Siden da har flere af skuespillerene bakket op omkring instruktøren, med Dave Bautista som den mest protesterende. Skuespilleren, der spiller Drax i filmene, har truet med at forlade holdet, hvis James Gunns manus ryger. DC og Warner Bros. hoppede derefter på muligheden for at hyre James Gunn til den kommende Suicide Squad 2

For nogle dage siden begyndte et rygte, efter en pålidelig kilde på Twitter skrev, at Disney leder efter en kvindelig instruktør til 'Guardians of the Galaxy vol. 3'-filmen.

Den tredje film med Star-Lord ville have været den afsluttende film i serien om karaktererne og ville sløjfe deres historie, til fordel for den lange tidslinje Disney og Marvel har planlagt år frem.

Nu er det så kommet frem, at datoen man forventede 'Guardians of the Galaxy 3' ville tage i Marvels kalender er blevet droppet. I 2020 var der nemlig planlagt 3 Marvel-premierer: 30. april, 30. juli og 5. november.

Det er dog nu blevet bekræftet, at filmen, der var sat til at have premiere den 30. juli, er blevet slettet. Disney har efterfølgende afsløret, at Dwayne Johnson-filmen Jungle Cruise ville snuppe en premieredato den 24. juli 2020 - så mon ikke lige dét premierehul er lappet, hvad Disney angår?

Nu ser det så ud til, at Guardians of the Galaxy vol. 3 først vil komme i produktion i løbet af 2021 til en 2022 premieredato.

Sådan fremstår det i det seneste bind af ProductionWeekly, der samler samtlige produktionsinformationer om Hollywood-film. Den afslører også, at filmen vil have navnet 'Hot Christmas' under indspilningerne for at forebygge spoilers (ligesom The Winter Soldier hed Freezerburn, i sin tid). 

Derudover, besøgte Doctor Strange-skuespiller Benedict Wong Vancouver Fan Expo i løbet af weekenden, og afslørede, at indspilningerne til Doctor Strange 2 burde begynde her til december, så det kunne tænkes, at måske ville 'Doctor Strange 2' indtage en 2020 premieredato. 

Der har også gået rygter om hvorvidt 'Black Panther 2' kunne udkomme i 2020, eller om en hel tredje film (måske den ventede 'Black Widow'-film) kunne passe ind i Disneys ellers propfyldte kalender. 

Indtil videre ser Disneys Marvel-kalender således ud:

Captain Marvel, premiere den. 7 mars 2019 (læs mere om Captain Marvel her)

Avengers 4, med premiere den 25. april 2019

Spider-Man: Far From Home, med premiere den 11. juli 2019

Ukendt Marvel film, premiere den 30. april 2020

Ukendt Marvel-film, premiere den 5. november 2020

Ukendt Marvel-film, premiere den 6. maj 2021

Ukendt Marvel-film, premiere den 30. juli 2021

Ukendt Marvel-film, premiere den 4. november 2021

Ukendt Marvel-film, premiere den 17. februar 2022

Ukendt Marvel-film, premiere den 5. maj 2022

Ukendt Marvel-film, premiere den 28 juli 2022

Marvel har planlagt 'Doctor Strange 2', 'Black Panther 2', har lige godkendt en 'Black Widow'-film samt en 'The Eternals'-film. Derudover har Kevin Feige også snakket om en 'Ms. Marvel'-film samt en tredje 'Ant-Man'-film. 

Af skuespillerene vi kender, har flere afsluttet deres kontrakter efter Avengers 4 - Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor) og Robert Downey Jr. (Iron Man). Nogle af de andre skuespillere har stadig nogle film på kontrakten, som Jeremy Renner (Hawkeye), Scarlett Johansson (Black Widow), Sebastian Stan (Winter Soldier), Anthony Mackie (The Falcon) og ikke mindst Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) der forventes, at indtage Robert Downey Jrs plads som Marvel-filmuniversets ansigt udadtil efter 'Avengers 4'. 

Hvordan tror du, at de kommende 4 år kommer til at se ud for Marvel? Kom gerne med dine bud i kommentarfeltet!

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

... at James Gunn har fået sparket, og jeg er spændt på hvordan ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ bliver nu hvor den udsættes med to år. James Gunn gjorde det umulige med Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket og Groot, og jeg håber ikke at holdet falder fra hinanden uden ham. Teamet fortjener en god afslutning, og jeg tror at de i sidste ende vil holde sammen for hinandens og hans skyld.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.