Cookie- og Privatlivspolitik
Fokus: Spioner på slap line

Fokus: Spioner på slap line

Agentkomedier fra Austin Powers til Johnny English

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Rowan Atkinson vender endnu en gang tilbage i rollen som Johnny English. Spionkomedien Johnny English slår til igen er aktuel i biografen. Det er tredje gang vi stifter bekendtskab med den klodsede spion i hendes majestæts hemmelige tjeneste. 

I denne udgave af kino.dk magasinet har vi fokus på de andre spion-parodier du bør være opmærksom på. Vi har alt fra den klassiske til den ultravoldige og meget mere. Er du på nogen måde fan af action, gadgets og biljagter med lidt humor tilføjet, er det her lige noget for dig. 

Du kan læse artiklen ved at klikke på billedet herunder.Læs hele magasinet

Johnny English slår til igen er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.