Cookie- og Privatlivspolitik
Er dette Anja & Viktor for en ny generation?

Er dette Anja & Viktor for en ny generation?

5 eksempler på at Team Albert går i den populære filmseries fodspor

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Dagens premiere på Team Albert har medført en række anmeldelser, som sammenligner filmen med Kærlighed ved første hik og de efterfølgende Anja & Viktor-film.

Den danske familiefilm med youtuberen Albert Dyrlund i hovedrollen byder på flere elementer, som knytter den til serien af familievenlige komedier, som sammenlagt solgte over 2 mio. billetter i biografen fra 1999-2008.

Her er 5 grunde til, at 'Team Albert' kan anses som arvtageren til Anja & Viktor.

Team Albert/SF Studios

1. Det handler om unge gymnasieelever, som forsøger at finde dem selv. Albert er måske mere udadvendt end Viktor, men hans søgen efter de nære relationer og et ståsted i livet er fuldstændig sammenligneligt. Det er bare svært at være teenager.

Team Albert/SF Studios

2. Kærligheden fylder en del. Selvom det handler om Albert, er der også et par piger, som tiltrækker hans opmærksomhed: Den smukke, nye pige i klassen og den gamle veninde, han egentlig ikke ved, han har et godt øje til. I Anja & Viktor-filmene er det, som titlen antyder, primært Anja, som Viktor forsøger at score. Men undervejs i filmserien er der andre piger, bl.a. Tanja, der forstyrrer billedet af ”den eneste ene”.

Team Albert/SF Studios

3. Der er en irriterende lillesøster. I 'Anja & Viktor' er det godt nok en lillebror, men konceptet er det samme. Hver gang, Albert har mindst brug for det, kommer der en sarkastisk kommentar fra den oprørsivrige lille søskende, og det giver i dén grad kulør til familielivet.

Team Albert/SF Studios

4. Det er en fortælling om venskab og sande værdier i livet. Man kunne godt tro, at det hele ville handle om en selvfed youtuber, og historien ville træde i baggrunden. Men det er netop succesen som YouTube-stjerne, der baner vejen for filmens egentlige morale. Og selvom Viktor ikke bliver nogen megastjerne, handler hans fortælling også om at finde frem til, hvad der virkelig betyder noget for ham.

Regner Grasten & Albert Durlund

5. Filmen er produceret af Regner Grasten, som også stod bag Anja & Viktor-filmene. Og er der en producer i Danmark, der excellerer i populære komedier for hele familien, er det Grasten, der også har produceret alt fra Krummerne og Bølle Bob til de nyere Bertram-filmene og Villads fra Valby.

Team Albert er aktuel i biografen.

billetsalg 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Miss Hearts

Har lige set trailer nummer 2 til den nye Disney-film om Dumbo. Wow hvor nogle fantastiske effekter. Giver en lyst til at se filmen i biffen.

23 timer siden
Ulrikuser/890843
Ulrikuser/890843

Morten Grunwald var ikke en arketype, jeg kender slet ikke det rette ord på dansk. Han har præget dansk teater, men det kan vi jo aldrig gense.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Og mon ikke at Morten Grunwald også vil blive husket i dansk filmhistorie.

1 dag siden
Jacob

Først Stan Lee, og nu er Morten Grundwald også gået bort.

1 dag siden
Amalie user/932433
Amalie user/932433

Han var "noget særligt"! Fascinerende, troværdig, dygtig, elskelig. STOR respekt for ham og hans gerninger!

1 dag siden

Aktive debatter