Cookie- og Privatlivspolitik
Er beskrivelsen af Avengers 4-traileren lækket online?

Er beskrivelsen af Avengers 4-traileren lækket online?

Fan-teorierne boomer i kølvandet på et fjernet blogindlæg

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

En af de mest ventede - om ikke den mest ventede - film i 2019 er den ekstremt hypede Avengers 4

Vi varsler om spoilers for alle Marvel-film og måske endda de kommende film!

I løbet af weekenden dukkede der et opslag op på diskussionsplatformen Reddit, som sidenhen er blevet fjernet - og det er netop fordi det blev fjernet, at opslaget er interessant. For på reddit er det nemlig enormt sjældent, at noget bliver slettet - og endnu mere, at det går hurtigt. 

Opslaget indeholdte en detaljeret beskrivelse af en kommende Avengers 4-trailer, som også offentliggjorde titlen på filmen. Russo-brødrene Joe og Anthony har indtil videre holdt titlen så hemmelig, at med lidt over et halvt år tilbage inden filmens premiere, er der stadig ingen titel tilknyttet projektet.

Der har været flere rygter omkring, hvad filmen ville komme til at hedde: 'Avengers: End Game' og 'Avengers: The Last Avengers' var de mest oplagte.

Filmfotografen Trent Opaloch - der arbejdede på 'Infinity War' og 'Avengers 4' opdaterede sit online CV tidligere på året med et projekt kaldet 'Avengers: End Game', men opdateringen er siden blevet fjernet. Var det et uheld? Eller var det en oprigtig ups'er?

For tre uger siden delte instruktørerne et mystisk billede på deres Instagram, som åbenbart afslører titlen på den kommende Avengers 4-film. 

At denne trailer-beskrivelse kommer nu, følger i kølvandet på det enorme hype, der bobler rundt i alle nettets hjørner. Med stadig utallige set-billeder fra Spider-Man: Far From Home,der florerer hist og her, samt Black Widow-projektet der endelig er blevet skudt officielt i gang, kan vi næsten ikke vente længere på den trailer og den officielle titel på 'Avengers 4'. 

Russo-brødrene delte i weekenden også dette billede: 

 
 
 
View this post on Instagram

#wrapped

A post shared by The Russo Brothers (@therussobrothers) on Oct 12, 2018 at 8:55pm PDT

Dermed er optagelserne til 'Avengers 4' færdiggjorte - over de sidste par uger er flere af skuespillerene nemlig blevet indkaldt til såkaldte 'reshoots'. Bl.a. Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Zoe Saldana og Karen Gillan har delt på deres sociale medier, at de har taget superheltedragten på igen - nogle for allersidste gang

Vi har oversat trailer-beskrivelsen herunder men varsler imod spoilers - hvis denne beskrivelse er den ægte vare, er der nemlig massevis af spoilers at finde.

"Traileren starter med at vise en beskadiget Infinity Gauntlet på en mark på den planet, hvor Thanos sidder i slutningen af 'Infinity War'. Mens kameraet fokuserer på handsken, hører vi Tonys [Stark, red.] stemme: "Vores skæbne var at tabe." Episk musik begynder at spille. En landende Quinjet vises i den Wakandanske ødemark, og vi hører Steve Rogers sige "Vi er nået så langt." Tony og Nebula træder ud af jetflyet, og de resterende Avengers nærmer sig. Steve ser lettet ud og siger "Tony." Tony ser besejret ud, ryster hovedet og smiler venligt til Cap. Marvel Studios logoet vises.

Vi får et glimt af slaget ved New York fra 2012 Avengers-filmen. Loki ser chokeret og forvirret ud på toppen af Stark-tårnet. Der er et flash af blåt lys, mens kameraet fader ud til sort. I næste klip ser vi M'Baku siddende på Wakandas trone. Han er omgivet af sin nye livgarde (en blanding af Jabari og Dora Milaje). Shuri og Banner ses arbejdende på et nyt projekt i et laboratorie.

Black Widow står i fuld udrustning i Hawkeyes hjem fra 'Age of Ultron'. Alt er kastet rundt og ødelagt. Hun studerer en slags kort med flere billeder og steder. Man ser et hurtigt glimt af Thanos med et langt sværd, gående ned af en gade i New York. Næste klip er en hætteklædt figur i mørket, med lysende øjne, som sigter en bue og pil mod kameraet.

(1-2 hurtige billeder af Kvantum-riget) Scott Lang, uden dragt, vises løbende udenom eksplosioner i en park. (billede af rummet) Thor og Valkyrie er ombord på et Kree-skib. Thor siger: "Hvis historierne taler sandt, er du universets sidste chance. Hvis sådan noget endda eksisterer længere." Det næste klip er en aldrende Tony Stark, der går gennem det nye SHIELD-hovedkvarter (Avengers facilitetet i New York). Han er i fuld SHIELD-beklædning og bærer en orange-mappe. Banner (iført spandex) løber fra noget og ser skræmt ud. Det næste klip er Ant-Man, der træder ud af et lysglimt og lander i et øde sted. Man ser det gennem hans øjne, gennem hans hjelm. Han kigger til venstre, til højre, og til venstre igen, før han siger "Hvad f-".

(Kameraet fokuserer på planeten Vormir og dets stjerner). Det næste klip er af Rocket og Nebula der modificerer nogle nye våben i et laboratorie. Rocket spørger "Hvornår kan vi prøve dette monster af?" De smiler til hinanden og slår hinandens knytnæver. Vi får vores første glimt at Iron Man i hans røde og guld nanoteknologi-styret rustning. Hulk falder fra himlen og lander foran ham. Thanos i fuld udrustning smiler. Hulk smiler tilbage. Næste klip er fra Japan. War Machine, Black Widow og Captain America (i deres fulde Avengers-udrustninger) er omgivet af Yakuza. Hawkeye (Ronin) går igennem dem alle bagfra og nærmer sig Avengers. Der er en intens scene mellem Hawkeye og Black Widow (næste klip er fra Sanctum). Wong er i gang med at kommunikere med Doctor Stranges sjæl gennem en portal. (klip til sort) En gråhårede Tony Stark og Ant-Man er i en post-apokalyptisk New York City. Kameraet blinker frem og tilbage flere gange mellem forskellige scener. 

Vi ser Captain Marvel flyve med sine næver lysende op og hendes øjne glødende. Thanos er i sjælverdenen med en ung Gamora skrigende ad ham. Loki og Thor slås mod Chitauri sammen, og Tony giver Steve et nyt skjold i Wakandas tronsal. (Klip til Tony og Scott) Tony åbner den orange taske, da Scott giver ham et lysende armbånde. "Hvordan...? Er det her overhovedet muligt?" spørger Tony. Iron Man og Ant-Man vises i Kvantum-riget igen. Tony og Scott er tilbage i kampen i New York fra 2012. 

Det endelige klip før titlen vises er en Infinity Sten, der forsvinder fra hans beskadigede handske. Thanos står pludselig op og tager sin rustning på. Hans angistsudtryk går fra ekstrem sur til et truende smil.

Titel afsløring: Avengers: Annihilation.

Afslutning: Hulk træner på et nyt SHIELD-facilitet med Black Widow og Steve. Steve bemærker, at Hulk har trænet nonstop på det seneste, så han spørger hvorfor. Hulk svarer, i Banners almindelige stemme, at "Hans omkamp kommer rigtig snart, jeg kan mærke det!" 

Denne beskrivelse lover en masse ting for 'Avengers 4': Captain Marvel, Ronin, Professor Hulk, Loki, tidsrejser og mere.

Tror I, at denne beskrivelse stammer fra en officiel kilde?

Avengers 4 får premiere den 25. april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Lækkede billeder af kommende legetøj er dukket op, som viser Thor og Rocket i nye dragter der ligner Hank Pyms, da han rejser ind i Kvanteriget efter Janet Van Dyne. Til legetøjet medfølger en tekst; “Thor skal op imod nye fjender, imens Rocket bliver en del af et nyt hold, som skal beskytte galaksen mod en endnu større fjende”.

Er titlen virkelig ‘Avengers: Annihilation’, så kan det være et hint om skurken Annihilus, som hersker over Negative Zone.

Christine Marie Roederer

Annihilus ville også give rigtig god mening, hvis de går videre med deres The Eternals-film, som har været rygtet i nogle måneder nu :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

6 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter