Cookie- og Privatlivspolitik
Du kommer til at tude igennem Toy Story 4

Du kommer til at tude igennem Toy Story 4

Find lommetørklæderne frem

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Vi skal vente helt til den 29. august næste år, før vi kan se Toy Story 4 i biografen. Men ifølge Tim Allen, den legendariske stemme bag Buzz Lightyear, så lader det til at være ventetiden værd. I hvert fald, hvis man håber på at blive ramt følelsesmæssig.

Og hvem gør ikke det, når det gælder en Toy Story-film? For de fleste blev senest rørt til tårer af Toy Story 3 i 2010 - hvilket den kommende film også skulle formå at gøre.

Tim Allen blev nemlig selv så følelsesladet undervejs i indspilningerne, at han end ikke kunne komme igennem den sidste scene, udtaler han i et nyligt interview.

SE OGSÅ: Vores podcast om, hvorfor vi elsker Pixar.

Han roser desuden det fjerde legetøjskapitel som en film, der har en fantastisk historie, og som er både meget følelsesladet, men også meget sjov. Med andre ord de helt rigtige ingredienser for en film med Buzz, Woody og alle de andre.

Der lader altså til, at man godt kan berede sig på at tude igennem, når Pixar atter engang bringer det karismatiske legetøj både hjerteskærende, gribende og sjovt til live.

Toy Story 4 har dansk biografpremiere den 29. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Pixar har budt på mange fortsættelser, men det lyder til de vil stoppe med det. Jeg er stadig overrasket at de vil lave en fjerde Toy Story, da 3’eren sådan set var en perfekt afslutning. Men nu har man fulgt det legetøj i så mange år, at et gensyn mere nok skal blive godt.

Rasmus/Musen

Jeg er vild med Pixar´s storslåede Toy Story-serie, og det er også en serie, som mange andre nok også elsker. Men at forsætte serien med en fjerde film nu? Jeg synes måske, at de er ved at gå for langt. Toy Story 3 sluttede meget fint, så det synes måske noget af en stor beslutning, at studiet vil fortsætte serien. Men så længe der kan komme gode historier ud fra dem(som vi allerede har set 20 gange indtil nu), så kan de helt sikkert også gøre det endnu engang igen. Jeg vil i hvert fald glæde mig til at se, hvor historien om det levende legetøj kan føre os hen næste gang. Måske en ny slags "Avengers-Toy Story film?" Det kan vi kun spændt vente på at se til den tid. Tim Allen(Buzz Lightyears stemme) har allerede sagt de store ord i hvert fald.

Men indtil da siger jeg: "Mod det uendelige univers!"
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Jeg er rimelig interesseret, men da jeg så, at det var en januar udgivelse, så blev jeg da lidt bekymret.

1 dag siden
johnny

minder mere som nikita end jason bourne for mig.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Hvis Jurrasic World-teamet begynder at lave endnu flere af sådan nogle kortfilm(eller bare film i det hele taget), så er jeg totalt klar på at se d

2 dage siden
Michael

også før Avengers: Infinity war?

2 dage siden
Jacob

... scenen passer ind i Black Widow, så har jeg ikke noget problem med genbrug.

2 dage siden

Aktive debatter