Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i november

5 film du skal se i november

Dumbledore, Freddie Mercury, en seriemorder, nazi-zombier og Paprika Steen

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Nu hvor Allehelgensaften næsten er bag os, er det på tide at kigge på, hvad du kan se i biografen for november måned. 

De fem film, som kino.dk-brugerne ser mest frem til, er bl.a. et gensyn med Albus Dumbledore, et af verdens bedste bands og en julefilm hvor alt går galt.

Gennemsnittet er beregnet ud fra, hvor meget kino.dk’s brugere glæder sig til en kommende film på en skala fra et til seks.

Er du enig i vurderingerne? Du kan selv påvirke listen ved at gå ind og afgive eller ændre din stemme.

Fantastiske skabninger 2: Grindelwalds forbrydelser (96%)
Er du klar til noget mere fantasy i Harry Potter-universet? Newt Scamander skal denne gang hjælpe en ung Dumbledore, spillet af Jude Law, med at indfange den onde troldmand Gellert Grindlewald, spillet af Johnny Depp. Filmen er nummer to i en planlagt serie af fem film og fungerer som spin-off på den populære Harry Potter-serie. 


Læs også: Overraskelserne du (måske) ikke så i Fantastiske Skabninger-traileren

 

Bohemian Rhapsody (95%)
Den biografiske film følger Freddie Mercury og bandet Queen fra deres møde i starten af 1970'erne og gennem deres store succeser, bl.a. deres ikoniske Live Aid koncert i 1985. Filmen tager udgangspunkt i Mercury og hans ekstravagante livsstil, samt hvordan Queen skrev og indspillede deres største sange. 


Læs også: 7 gange Queen har gjort filmen bedre!

 

The House that Jack Built (88%)
Lars von Trier er tilbage efter Nymphomaniac med filmen om seriemorderen Jack, spillet af Matt Dillon. Thrilleren følger Jack gennem 12 år, hvor vi får indblik i, hvad han ser som sin kunst, nemlig mord. Gennem de 12 år møder vi også en mystisk karakter ved navn Verge (Bruno Ganz).


Læs også: Her er de 20 seriemorder-film alle bør se!

 

Overlord (86%)
En blanding af krigsfilm og zombiefilm. Handlingen foregår på D-Dag 1944 under Anden Verdenskrig. En gruppe amerikanske soldater befinder sig bag fjendens linjer. Deres mission ændrer sig, da de pludselig står overfor resultatet af nazisternes grusomme eksperimenter. Filmen har danske Pilou Asbæk på rollelisten og Star Wars-instruktør J.J. Abrams er producer.


Læs også: Pilou Asbæk er monster i ny action-gyser

 

Den tid på året (84%)
En komedie om alt det der kan gå galt, når man forsøger at fejre juleaften med familien. Katrine forsøger at få styr på tropperne, når hele familien skal samles til en hyggelig aften. Det er dog lettere sagt end gjort og snart er freden forbi. Paprika Steen spiller hovedrollen Katrine og instruerer her sin tredje film til dato. 


Læs også: Paprika Steen spreder dansk julestemning i Toronto

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lisbeth K.

ANMELDELSE AF BOHEMIAN RHAPSODY

OMG.. :-0 :-D Så fantastisk en forpremiere og en medrivende film, på alle måder. Det var helt igennem en film der tog en med ned af “memory lane” musikalsk.. En suveræn fed oplevelse.. :-D

Freddy var helt igennem en fantastisk og unik proformer og musiker. Sammen med bandet “QUEEN”, kom det ene hit efter det andet, som stadig huskes af mange også af nutidens ungdom.. Tænk bare på når man går til en hvilket som helst spillet kamp, hvad synder folk så “We are the champion”

Men han levede også et hårdt liv og lod sig desværre på et tidspunkt i sin karriere udnytte/styre af en meget besidderisk menneske, der afskar ham fra at få vider gennembrud med sin musik

En både unik og fantastisk oplevelse, man sad tilbage med gåsehud og hårene rejst på armene, især efter at have set hele deres optræden til LIVE AID-KONCERTEN i 1985 i England.. OMG det var så suveræn en MEGA fed oplevelse :-D

Nordisk film biografer var de første i verden der fik lov at vise filmen først og da filmen var færdig, rejste folk sig op og spontant klappede her i ESBJERG BIO.. Den fortjener helt sikkert 10* her fra.. :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Larsuser/474076
Larsuser/474076

Sært i ikke har fundet plads til The Untouchables??

6 timer siden
Casper

Altså der findes så mange fantastiske film af vælge i mellem, men i sidste ende kan det kun være DEADPOOL.

8 timer siden
Camillauser/927927
Camillauser/927927

Der er sandelig lavet mange superhelte film til det store lærred, men der er også mange animerede superhelte film ude på dvd der er ligeså gode, en

11 timer siden
Sidseluser/778879
Sidseluser/778879

Renee Zellweger spiller bare rollen rigtig godt, og så er der mange gode grin i den.

11 timer siden
Loneuser/513646
Loneuser/513646

Det stod mellem Harry Potter og Lord of the rings for mig. Men Lord of the rings vsr bare en super fantastisk og smuk film, så det blev den.

14 timer siden

Aktive debatter