Cookie- og Privatlivspolitik
5 datefilm i efteråret

5 datefilm i efteråret

Præsenteret i samarbejde med single.dk

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I samarbejde med single.dk præsenterer vi her 5 datefilm til jeres biograftur i efteråret. Vi har udvalgt lidt til en hver smag, hvad end I er til gys, moderne kvinder, trekantsdrama, tudefilm eller livets store spørgsmål.

Halloweenpremiere den 18. oktober
Gys og gru i biografmørket er den oplagte mulighed for at komme lidt tættere på din date – for der er jo ikke noget som et kys eller et lille klem i hånden til at tage toppen af en god forskrækkelse.

I ’Halloween’ vender gyser-ikonet Michael Myers tilbage med sin kedeldragt, sin hvide maske og en køkkenkniv. Det sker 40 år efter den første film, men da han slipper ud, venter hans gamle offer Laurie på ham - til et endeligt opgør.

Collettepremiere den 25. oktober
Historien om en fransk forfatterinde fra starten af 1900-tallet er langt mere sexet, end det lyder på papiret. Det er nemlig en meget moderne fortælling om en kvinde, der udfordrer de fastlåste kønsroller og samfundsnormer.

Keira Knightley spiller Collette, der nægter at lade sine bøger udgive i sin mands navn. Forfatterinden har stået bag populære bøger som ’Gigi’ og fik i 1948 Nobelprisen i litteratur.

Så vil du have noget at snakke med din date om efter biografturen, så er ’Colette’ et rigtig godt bud.

I krig & kærlighedpremiere den 11. november
Et vaskeægte trekantsdrama til biografdaten vil helt sikkert afføde reaktioner.

Den danske film i ’I krig & kærlighed’ udspiller sig under 1. verdenskrig og fortæller historien om Esben, der vender hjem til sin kone og søn efter at have været udsendt. Men en tysk soldat er begyndt at føle sig hjemme hos den lille familie i faderens afsked.

’I krig & kærlighed’ skildrer krigens rædsler, men filmen emmer også erotisk melodrama.

Life Itselfpremiere den 22. november
Er du typen, der stiller de helt store spørgsmål på første date? Så er ’Life Itself’ din datefilm! Og du får med garanti brug for kleenex.

Det romantiske drama stiller nemlig skarpt på livets værdier ved følge en række forskellige menneskers skæbner på tværs af generationer, der krydser hinanden i New York.

Livets start og slutning bliver skildret i den tårepersende film med bl.a. Oscar Isaac og Antonio Banderas på rollelisten.

A Star Is Born – premiere den 6. december
Den romantiske ‘A Star Is Born’ er en af årets helt store filmoplevelser, en Oscar-kandidat og en dybt rørende kærlighedshistorie.

Filmen følger forelskelsen mellem den store musikstjerne Jack og den unge talentfulde kvinde Ally. Han hjælper hende på vej til berømmelsens top, mens han kæmper med et alkoholmisbrug.

Bliver du ikke forelsket i din date, så bliver du i hvert fald forelsket i Bradley Cooper og Lady Gaga - de to stærke og meget roste hovedroller.

Find din date på single.dk.

Se alle kommende film her.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er spændt på hvordan Edward Furlong vil være som den nu voksne John Connor, for ham i Rise of the Machines var en værre tudeprins.

11 timer siden
VIPER

James Cameron - Linda Hamilton - Arnold Schwarzenegger & Edward Furlong + R-rated = Hell yearh!

21 timer siden
Bente user/944816
Bente user/944816

Disse 3 film er nok mine ynglings fra i år indtil videre:
Green Book
Gøg og Gokke
Avengers: Endgame

1 dag siden
Vakse Viggo

Forfatteren må godt lave en historie, som foregår nogle år efter, at Snow er død.

1 dag siden
Vibmuser/610338
Vibmuser/610338

Jeg har lyst til at se rigtig mange af filmene, men Løvernes konge må være helt fantastisk at se i biografen

1 dag siden

Aktive debatter