Cookie- og Privatlivspolitik
Utrolige rekorder: Pixar-film overgår sin forgænger

Utrolige rekorder: Pixar-film overgår sin forgænger

Køb dine billetter nu!

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Når der går 14 år mellem en populær film og dens fortsættelse, så er det klart, at forventningerne og spændingen kan nå helt til tops.

De Utrolige 2 har lige fået premiere herhjemme, men i USA har den været ude siden juni – lang tid nok til at sætte rekorder og fastlægge sig som en af de bedst sælgende film nogensinde!

billetsalg

Herunder har vi samlet nogle af de rekorder og salgstal*, så du nemt kan se, hvor ventet ’De Utrolige 2’ har været:

- Det er den hurtigste animationsfilm til at nå 1 milliard dollars i omsætning, som den gjorde på bare 46 dage. Det svarer til 6.38 milliarder kroner - altså 138.695.652 kroner om dagen!

- Det er den 9. bedste sælgende film i USA – og den kører fortsat i biografen derover. Den har dermed overhalet fx Avengers: Age of Ultron og The Dark Knight Rises i billetsalget.

- Den har lagt sig ind på en 19. plads over de bedst sælgende film nogensinde – lige bagved Captain America: Civil War (#18) og Minions (#17). Da den kun lige har fået premiere herhjemme og i de øvrige nordiske lande, så klatrer den sikkert endnu længere op ad listen.

- Det er den 3. bedst sælgende animerede film nogensinde – lige i hælen på nummer et og to, hhv. Frost og 'Minions'. Den ligger pt. kun 150.000 dollars bag 'Frost', så det kan godt være, at den når, at overhale den kolde Disney-film.

- Det er den bedst sælgende Pixar-film nogensinde - den har slået kæmpe animationsfilm af pinden, herunder Toy Story 3Finding Nemo og sidste års Coco.

- På sin åbningsaften i USA solgte 'De Utrolige 2' bedre end superhelte-brag som Thor: RagnarokSpider-Man: Homecoming og Justice League.

- Dagen efter åbningen solgte den så meget, at superhelte-familien fik den 15. bedste åbningsdag i USA og bl.a. slog The Twilight Saga: Breaking Dawn – del 2 og Rogue One: A Star Wars Story.

- Den står for den 11. største amerikanske åbningsweekend foran bl.a. Fast & Furious 7 og Captain America: Civil War.

Da den kun lige har haft premiere herhjemme, og først får premiere i lande som Italien og Tyskland senere i september, kan det tænkes, at der snart bliver rykket lidt rundt på nogle af disse tal.

De Utrolige 2 kan ses i biografen nu.

*Inflation er ikke medregnet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel

Nu syntes jeg, at Fallen Kingdom var ret tam, og at slutningen var ret dårlig, for USA ville jo bare sende militæret ind, og gøre noget ved de unde

5 timer siden
Wayne

"de sidste 10 års middelmådige rom-coms"
Er det ikke snarere 20 år?

Men hun gør det godt i en alder af 50 år

6 timer siden
Antaeus

Spielberg har lavet en hel række gode og også fremragende film, men for mit vedkommende var jeg kun underholdt i mesterværksklassen af de helt gaml

21 timer siden
Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 dag siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

1 dag siden

Aktive debatter