Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk podcast #9: The Conjuring-universet og de bedste gyserfilm siden 2010

Kino.dk podcast #9: The Conjuring-universet og de bedste gyserfilm siden 2010

Vi varmer op til den dæmoniske The Nun

Stem op!
25
Stem ned!
-1
(reset)

Bered jer på en skræmmende podcast. For i forbindelse med nonnegyset The Nun, der har premiere den 6. september, står udsendelsen i gysets tegn. Så lyt endelig med, hvis I tør?

’The Nun’ er en spin-off-film af det såkaldte The Conjuring-univers, hvor den første film af samme navn kom tilbage i 2013.

Vi kigger derfor bl.a. på netop The Conjuring-universet, dets film og kendetegn. Vi afslører også resultatet af afstemningen om den bedste The Conjuring-film, mens vi snakker om hvilke gyserfilm, der venter forude i universet – og så kommer vi med vores bud på de bedste horrorfilm siden 2010. 

Du kan lytte til podcasten herunder, mens du også kan finde den på Spotify, i iTunes, hos Libsyn og i din podcast-app på din iPhone, hvor du ligeledes også finder vores øvrige episoder.Du er altid velkommen til at sende os ris, ros og idéer på podcast@kino.dk – og husk endelig også at abonnere på podcasten, så du ikke misser et afsnit.

Kino.dk podcast #9 – indhold:
00:00:00: Indledning – besatte børn vs. seriemordere
00:04:01: Om The Conjuring-universet
00:35:51: Afstemning - den bedste The Conjuring-film
00:41:31: Kommende The Conjuring-film
00:57:20: Top 3 – de bedste horrorfilm siden 2010
01:15:11: Afslutning

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Dejlig gennemgang af The Conjuring universe og andre nyere gysere. Det er nemlig vanvittig hvor mange gode gysere der bliver lavet for tiden, og det kan man jo også se at i ikke er helt enige med hinanden, og det er jo fedt at den genre kommer lidt mere bredt ud, end de sædvanlige teenage-slasher film. Jeg håber vi får endnu et gyser afsnit i podcasten når vi nærmer os halloween.

Mhs. til jeres afstemning om The Conjuring Universe, hvorfor havde i ikke den afstemning på Kino? Jeg kan ikke forestille mig at der har været så mange stemmer igen på jeres snapchat.

En top 3 over de bedste gysere for 2010-2018 var sgu for svært at sætte sammen, så det blev til en løs top 5 istedet.
Hereditary
10 Cloverfield lane
A Cure for wellness
Train to Busan
Insidious

Bjarke Friis Kristensen

Hej Michael,

Først lige et mange tak fordi, du lytter med - og kan lide, hvad du hører. Det er vi super glade for :) Og jo, der kunne godt dukke endnu en gyser-podcast om i forbindelse med 'Halloween' ;)

Angånde afstemningen ville vi bare prøve at gøre det på en ny måde. Vi ser på, om vi også gør det sådan fremover.

Ja, det er svært at begrænse sig til en top 3. Der er i hvert fald også nogle virkeligt gode titler på din liste. Dog gjorde 'A Cure for Wellness' desværre ikke det store for mig - men det er bestemt en både smuk og stemningsfuld film.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Julius

Jeg ved ikke om jeg synes, I var lidt milde ved Conjuring-filmene. Jeg kan godt lide horrorfilm, men jeg synes egentlig kun, den oprindelige film havde noget værdi. Annabelle var et kynisk cashgrab, Conjuring 2 (som I selv siger) prøvede simpelthen ikke nok og var bare alt, man havde set før, Annabelle 2 er næsten endnu værre end den første (og den havde en noget uheldig pr-skandale) og nu kommer The Nun.

I det store hele er det velproducerede horrorfilm, hvor alt, der gør gys interessant bare mangler; det skal helst være et simpelt, men effektivt koncept, der udsætter karakterer, som vi kan lide (vigtig detalje) for overhængende fare. Der er også grænser for, hvor seriøst man kan tage alle de jumpscares ;)

Det kan godt være, jeg bare er blevet for forkælet af nogle af de oprigtigt fremragende horrorfilm, der er kommet på det seneste, hvor det psykologiske er i højsædet frem for det overnaturlige - jeg tror bare, det har en større effekt på mig, når det er ting, jeg tror på.

Og måske skal man passe på, man ikke malker Conjuring-koen for meget på for kort tid.

Og mine top 3 horrorfilm:

3) It Comes at Night
2) The Babadook
1) The Witch

Tak for endnu en podcast :)

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak fordi, du lytter med - det er vi glade for :)

Ja, The Conjuring-filmene er - som vi bl.a. også er inde på - af svingende kvalitet, mens den første film, som jo også løb ubetinget med førstepladsen i afstemningen om den bedste i universet, også stadig for mig er den bedste. Jeg synes dog bestemt også, at de andre film i universet kan noget - hvor jeg som dig også er mere til den første Annabelle-film end to'eren. Jeg ser dog fortsat frem til flere film i universet - ikke mindst den mulige 'The Conjuring 3'.

Men ja, som du rigtig nok siger, så er der kommet virkeligt mange fremragende horrorfilm på det seneste. Det var derfor heller ikke nemt at begrænse sig til blot en top 3 - hvorfor vi da også nævner en håndfuld boblere :) Det er også virkelig en stærk top 3, du der har. Alle sammen nogle af de bedste film i genren i nyere tid.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

5 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden

Aktive debatter