Første billede af den nye dræberdukke Chucky

Genindspilningen af gyseren Child's Play
Billede
(© MGM)

Vi har tidligere kunne berette om MGM's planer for at bringe dræberdukken tilbage i en genindspilning af gyser-klassiskeren Child's Play  fra 1988. Nu er optagelserne startet, og det første billede af den "nye" Chucky har ramt internettet.

Selvom det umiskendeligt ligner dræberdukken, som vi kender ham, så bliver den nye film beskrevet som en noget anderledes historie end den oprindelige fortælling. I den nye 'Child's Play' køber moderen Karen en dukke til sin søn Andy i fødselsdagsgave uden at kende til dens uhyggelige natur. 

Det forlyder, at Chucky skulle være en såkaldt "robot-dukke", der bliver hacket af en fabriksarbejder, der fjerner dens begrænsninger og gør den til en iskold dræber. Dette er dog endnu ikke bekræftet.

Dermed ser Chuckys vodoo-oprindelseshistorie med seriemorderen Charles Lee Ray til at være skrottet, og værd at bemærke er det også, at der endnu ikke er fundet ny stemme til dukken. Måske den denne gang kommer til at være stum a la Annabelle-dukken fra The Conjuring?

Det bliver første gang, at skaber Don Mancini og den ikoniske Chucky-stemme Brad Dourif ikke er involveret i franchisen - de arbejder dog begge på en kommende tv-serie om netop Chucky - således lever den del af historien videre i sit eget univers.

Child's Play afventer en premieredato.