Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk kult-komiker står bag ny kulsort komedie

Dansk kult-komiker står bag ny kulsort komedie

Magnus Millang har premiere på Livet med tandsmør til næste år

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Den danske komiker Magnus Millang, kendt for sin rolle som bl.a. den grinende Jeppe K i serien 'Danish Dynamite', er hovedmanden bag en af næste års helt store danske komedier Livet med tandsmør.

Millang er således både instruktør og hovedrolle i komedien, der er skrevet med hans bror Emil Millang, som også har en bærende rolle. Filmen er baseret på deres egne oplevelser, og fortæller historien om to brødre, der skal hente deres døde far i Spanien efter et hårdt liv med alkohol.

'Livet med tandsmør' bliver i pressemeddelelsen fra SF Studios beskrevet som en kulsort feel-good komedie, der fortæller om deres vanvittige rejse igennem Europa med faderens lig i en meget lille bil med en alt for stor tagboks. 

Om projektet udtaler Magnus Millang:

- Projektet tænder mig helt vildt, og det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid haft en kæmpe kærlighed til den positive synergi, der er i samarbejde med min lillebror. Den dynamik der er i to brødrekarakterer og vores fælles opvækst - det har givet brændstof til uendelig mange sjove scener.

Millang har tidligere medvirkeret i Thomas Vinterbergs Kollektivet og i Casper Christensen og Frank Hvams komedie Dan Dream, men det er første gang han står bag kameraet på en spillefilm.

Livet med tandsmør får premiere den 21. februar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter