Bliver Jon Snow den nye Batman?

Kit Harington i spil som nattens ridder
Billede
(© HBO / kino.dk)

Det er stadig uklart, hvorvidt Ben Affleck vender tilbage i rollen som flagermusmanden i Matt Reeves’ kommende The Batman - særligt med tanke på, at han er gået i behandling for sit alkoholmisbrug.

At rollen er i spil, bakkes nu op af nyheden om, at Warner Bros. har vist interesse for andre skuespillere som Batman, det skriver Revenge of the Fans

Kit Harington er her en af de mulige kandidater til rollen. Tilbage i juni bestilte Warner Bros. nemlig en såkaldt digital mock-up for at se, hvorledes han ville se ud iført superhelte-kostumet. De fleste kender nok bedst den 31-årige skuespiller som Jon Snow i ’Game of Thrones’. 

Det betyder dog ikke, at vi kan være sikre på at se Kit Harington som den kappeklædte hævner, men blot, at han altså er på tegnebrættet som en mulighed.

Der er nemlig en anden og endnu ukendt skuespiller samt yderlige to andre navne i spil til rollen lige nu, da Warner Bros. også har fået lavet mock-ups på 28-årige Jack O’Connell og den kun 22-årige Noah Centineo.

Det lader altså til, at Matt Reeves og Warner Bros. er på jagt efter en noget yngre version af Batman end Ben Affleck, der er fyldt 46 år. Vi følger naturligvis sagen her på siden.

Er Kit Harrington den rette til at spille Batman? Eller hvem så I gerne indtage rollen?