Sylvester Stallone teaser en femte film om Rambo

Vender den aldrende actionhelt tilbage som Vietnam-veteranen?
Billede
(© Lionsgate)

I år er det 10 år siden, vi sidst så Sylvester Stallone i den ikoniske rolle som Rambo i filmen af samme navn fra 2008. Nu teaser den 72-årige actionstjerne en mulig femte film i franchisen, der startede tilbage i 1982 med First Blood

På sin Instagram-profil har Stallone nemlig postet to billeder med ældre motiver af sig selv som Vietnam-veteranen akkompagneret af teksterne  ”...A SAVAGE RISING! ... soon” samt “…The Devil came from Arizona”.

Der har ganske vist været rygter om en femte film om Rambo i længere tid – ja, faktisk helt tilbage fra i kølvandet på 2008-filmen. Men med disse nye drilske udmeldinger fra manden selv, er vi måske tættere på end tidligere at få Rambo tilbage på det store lærred.

De seneste rygter om et muligt plot til en femte film stammer fra filmfestivalen i Cannes tidligere i år og går på, at fortællingen om krigsveteranen rykkes ind i det narkokartels-befængte grænseland mellem USA og Mexico. Vi må vente og se, om det holder stik.

Men allerede i år vender Stallone som bekendt tilbage i en anden af sine signatur-roller, nemlig som bokseren Rocky Balboa i Creed 2. Altså opfølgeren til Ryan Cooglers Creed fra 2015, der udløste en Oscar-nominering for bedste mandlige birolle til Stallone samt en vindende Golden Globe-statuette.

Creed 2 har biografpremiere den 6. december.

 

... A SAVAGE RISING! ... soon .

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 11, 2018 at 9:52am PDT

 

“… The Devil came from Arizona”. @rambomovie

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 12, 2018 at 7:06pm PDT