Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: Venom bliver mere familievenlig end forventet

Opdateret: Venom bliver mere familievenlig end forventet

Sony skifter spor

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: Variety har netop meldt ud, at Sony har ændret planerne om an R-rated udgave af Venom, og at de nye planer er en mere børnevenlig PG13-censur. På den måde følger anti-Spider-Man alligevel ikke i hælene på Logan og Deadpool-filmene.

Se også den nyeste trailer til Venom, der får dansk premiere 11. oktober.

Denne nyhed blev første gang udgivet den 28. marts 2017.
______________________________

I sidste uge blev en solofilm om Venom annonceret, og det forlyder nu, at filmen bliver en R-rated science fiction-gyser. Det skriver Collider.

Dante Harper, forfatteren bag Alien: Covenant, skal skrive historien om den mørke Spider-Man-lignende entitet, og det bliver tilsyneladende et dystert manuskript, der ikke kommer til at trække tråde til sommerens Spider-Man: Homecoming.

Sony Pictures kan således producere en film uden den mere familievenlige tone, der i en længere periode har præget film om Marvel-karakterer, altså med undtagelse af Deadpool og Logan. To film der blev enorme succeser til trods for en R-Rating (svarende til den danske 15-års censur).

Tendensen ser ud til at fortsætte med Venom, og filmen bliver ikke det eneste spin-off på Spider-Man-universet. Solofilm om Black Cat og Silver Sable er således også undervejs.

Venom forventes at få biografpremiere i oktober 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Max

Så springer jeg den over :)

Jacob

Og kan billedet af Venom så ikke ligeledes blive opdateret, så det er fra den kommende film, og ikke karakteren fra ‘Spider-Man 3’ ;-)

Jacob

Indtil videre har man kaldt universet Spider-Verse, men nu hedder det officielt Sony’s Universe of Marvel Characters, forkortet SUMC. Filmen ‘Silver and Black’ bliver desuden delt, og ‘Black Cat’ kommer sandsynligvis først. Jeg synes det er mærkeligt at en R-rated Venom ikke må lege med en PG-13 Spider-Man. Det gør man jo med Deadpool og Logan hos X-Men, og den kommende ‘Birds of Prey’ fra Worlds of DC bliver også R-rated sammen med Justice League.

Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Ikke noget jeg vil have noget som helst imod at se. Er dog ikke fan af ideen om at en god tegneseriefilm kun ligger i om den er "R-rated" eller ej, og ved ikke om en blodig (bare for at være blodig) Venom film er det jeg egentligt kommer efter, ved bare at jeg gerne vil se en film med Venom som hovedperson. Ser frem til det

Jacob

Jeg har hele tiden været lidt uforstående overfor, hvordan Sony vil opbygge et Spider-Man univers uden Spider-Man, og hvordan det skulle fungerer ved siden af det Marvel Studios har gang i. Den her nyhed puster til teorien om, at den aktuelle 'Life' er opstarten til den her nye franchise ;-)

Anonymuser/0

Jo-tak. & gerne mere voldelig & blodig end Deadpool & Logan, for de var ik' engang vilde nok i forhold til tegneserierne, synes jeg, og endnu engang få så lige introduceret Carnage!!!

Max

Hvis noget skulle være ligeså blodigt som tegneserierne ville det jo ligne Braindead eller Turbo Kid, måske ikke lige seriøst nok.

Anonymuser/0

-Så har vi godt nok læst forskellige tegneserier. Braindead er jo direkte ...ja braindead, vader i blod & cruiser rundt med en græsslåmaskine som våben, ik' lige det jeg mener ;)
R bare træt af alting skal gøre så blødsødt for at nå et bredere publikum. Gik jo stort hele 8 X-Men film før Wolverine kunne få lov at lave et ordentlig snitsår i Logan. Jeg mener hans kløer r *** ik' lavet af skumgummi.
& som om unger idag ik' ser værre ting på nettet anyway!
-When the bar gets lowered we all pay the price damnit!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

18 timer siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

2 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

2 dage siden
Fbarbesuser/244560
Fbarbesuser/244560

Ja hvis du er til 1-liners og hajer, som skifter størrelse hele tiden, hver gang der bliver skiftet og en meget tynd historie, ja så se den endelig

2 dage siden
Andersuser/992401
Andersuser/992401

.

2 dage siden

Aktive debatter