Cookie- og Privatlivspolitik
Matt Smith får bærende rolle i Star Wars 9

Matt Smith får bærende rolle i Star Wars 9

Doctor Who-stjerne rejser til en fjern galakse

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Doctor Who-stjernen Matt Smith er blevet castet til Star Wars: Episode IX. Det fortæller kilder til Variety.

Den britiske skuespiller er specielt kendt for at spille den 11. version af ’The Doctor’ i den populære BBC-serie 'Doctor Who'. Senest har han været aktuel i Netflix-serien 'The Crown', hvor han spiller den engelske prinsgemal Philip.

Det er endnu uvist, hvilken rolle Matt Smith får. Men kunne det mon være i en rolle som Reys far? Eller bliver han mon del af de onde i The First Order? 

Smith skal spille sammen med de tilbagevendende skuespillere Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Kelly Marie Tran  og Adam Driver.

Tidligere på ugen kunne vi desuden fortælle, at Ringenes Herre-skuespilleren Dominic Monaghan skal spille med i en indtil videre ukendt rolle. Blandt øvrige nye ansigter finder man også Keri Russel og Richard E. Grant.

Star Wars-fans blev også begejstrede for at se Billy Dee Williams vende tilbage for at genoptage sin rolle som den ultra-seje Lando Calrissian.

Carrie Fisher er sat til at spille med i filmen på trods af hendes for tidlige død i december 2016. Fishers familie har givet J. J. Abrams lov til at bruge ubrugte scener fra Star Wars: The Last Jedi for at få den ikoniske Leia Organa med i filmen. Mark Hamill vender desuden også tilbage som jedi-mesteren Luke Skywalker.

Star Wars: Episode IX får dansk biografpremiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

YEARH MAN! Så kommer Matt Smith endelig på banen igen. Absolut min favorit af alle de 12 Doctor-inkarnationer fra showet Doctor Who. Jeg blev helt trist til mode, da han skulle forlade showet, men når han så blev erstattet med en anden(næsten) lige så god skuespiller, så kunne jeg godt leve med det. Og så er det ellers bare kvindernes tur i næste omgang(Den 13. Doctor i sæson 11, som kommer senere på efteråret).

At skuespilleren skal være med i Star Wars sagaen er nok ikke den største overraskelse- men det er i det mindste et spændende tiltag. Jeg kan kun glæde mig til den næste og(sandsynligvis) afsluttende film i sagaen for denne omgang.

"Hello. I am The Doctor from a galaxy far far away".
;-)

Jacob

Jeg kan sagtens se for mig ham, som officer for Den Første Orden, men uanset hvad er det spændende de har castet ham.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

3 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

5 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

7 timer siden
habill

svært at sige. det lyder ikke som et godt match, men hvem ved. måske han rammer den alligevel. hvis ben affleck fik chancen, så hvorfor ikk.

7 timer siden
Oliver

Så når i siger de har fundet sine skurke er det faktisk stadig bare et skud i tågen?

13 timer siden

Aktive debatter