Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk podcast #8: Derfor elsker vi Pixar

Kino.dk podcast #8: Derfor elsker vi Pixar

Vi varmer op til biografaktuelle De Utrolige 2

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Pixars første spillefilm var ’Toy Story’ i 1995. Det var her vi første gang mødte den legendariske duo Woody og Buzz Lightyear. Med den biografaktuelle De Utrolige 2 runder animationsstudiet deres spillefilm nummer 20.

I den forbindelse står podcasten i Pixars forrygende tegn.

Vi kigger således på, hvad der udgør en rigtig Pixar-film, mens vi hver især peger på vores personlige top 3 over de bedste Pixar-film. Vi kårer vores favorit Pixar-karakterer, mens vi også snakker om, hvilken Pixar-film vi græd mest til - og hvilken vi grinte mest til med mere.

Du kan lytte til podcasten herunder, mens du også kan finde den på Spotify, i iTunes, hos Libsyn og i din podcast-app på din iPhone, hvor du ligeledes også finder vores øvrige episoder.

Du er altid velkommen til at sende os ris, ros og idéer på podcast@kino.dk – og husk endelig også at abonnere på podcasten, så du ikke misser et afsnit.Kino.dk podcast #8 – indhold:

00:00:00: Indledning - Woody eller Buzz Lightyear?
00:03:39: Pixar-introduktion og vores Pixar-forhold
00:16:34: Hvad udgør en rigtig Pixar-film?
00:31:47: Vi snakker ’De Utrolige 2’
00:45:56: Top 3 med vores favorit Pixar-film
01:03:34: Favorit Pixar-karakter
01:09:33: Den Pixar-film græd vi mest til
01:14:26: Den Pixar-film grinte vi mest til
01:22:31: Afslutning

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Jeg ser altid frem til den næste Pixar film. Det er altid for hele familien, gode historier, karakterer, visuelt smukt og detaljeret, og som i selv nævner at de altid presser sig selv til at blive endnu bedre med animationen for hver film.

Min top 3.
1. Ratatouille
2. Toy Story 3
3. Wall-E

Ratatouille kan jeg se igen og igen, den er bare hyggelig og sjov at se hvis man interesserer sig for madlavning. Toy Story 3, er faktisk den film jeg grinede mest til og græd mest til, jeg krydser fingre for Toy Story 4 vil give mig samme oplevelse. Wall-E er den jeg synes har de bedste budskaber og flere interessante vinkler. Pas på jorden, vær god ved din krop/dig selv, vær sammen med hinanden eller mere social, kan vi bare se til imens robotter styrer hverdagen. Alt det rørt sammen med en klassisk kærligheds historie der langt fra virker som en kliche, men realistisk og forfriskende.

Bjarke Friis Kristensen

Hej Michael,

Mange tak fordi, du lytter med :) Det er virkelig også en stærk top 3, du har - nogle særdeles skønne film. Men ja, Pixar har jo også bare lavet virkelig mange forrygende film.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Rasmus/Musen

Dette må absolut være min yndlings podcast indtil videre. Og det samme gælder generelt bare Pixar, som er mit absolut favorit animations-studie nogensinde!(Jeg har boksen med alle filmene derhjemme, ;-)).

Der findes ikke noget bedre end at se Pixar´s film igen og igen for mig. De fantastisk dygtige skabere bag studiet gør det bare igen og igen(jeg er nok én af de største fans af John Lasseter, Hi hi! :-D). Det kan bestemt heller tale sig uden om, at man dog også må give ros til redaktionen her på kino.dk for at gøre jeres podcasts spændende og interessante igen og igen. Alt i alt, så må mit forhold til Pixar nok(næsten) være lige så stort som mit forhold til kino.dk.

Til sidst siger jeg: MOD DET UENDELIGE UNIVERS!

Bjarke Friis Kristensen

Hej Rasmus,

Mange tak for de rosende ord. Det er vi vildt glade for at høre. Vi gør nemlig vores bedste for at gøre hver podcast både spændende og interessant at lytte til - så mange tak fordi, at du lytter med :)

/ Mvh, Bjarke, kino.dk

Rasmus/Musen

Jeg bliver bare ved med at lytte, så længe i kan blive ved med at komme med nye idéer. Nogen gange fanger nogle podcasts mig mere end andre, men uanset hvad er det i hvert fald altid en fornøjelse at kunne lytte til dem helt gratis og frit uden noget dertil.

Så det var bare så lidt,
;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Olivia

Hej Kino.

Til min store nysgerrighed, vides det så på hvilket tidspunkt vinderen af best international film finder sted til showet?

3 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden

Aktive debatter