Cookie- og Privatlivspolitik
Første foto fra Star Wars 9 og Terminator 6

Første foto fra Star Wars 9 og Terminator 6

Se også de nye Spider-Man drager i Spider-verse

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

I 2019 venter de næste to kapitler i nogle af historiens største sci-fi franchises, nemlig Terminator 6  og Star Wars: Episode IX.

Nu har vi også fået de to første kig på optagelserne - det drejer sig dog om to meget forskellige billeder.

Fra 'Terminator 6' har vi fået det første officielt foto fra Paramount, der viser filmens seje kvindelige trio bestående af Natalia Reyes som Dani Ramos, Mackenzie Davis som Grace og selvfølgelig Linda Hamilton som Sarah Connor, der vender tilbage til rollen efter 27 år!

Den nye robot-film byder selvfølgelig også på Arnold Schwarzeneggers T-800, men beskrives som et semi-reboot, der vil fungere som en efterfølger til Terminator 2: Judgement Day og har skaber James Cameron ombord som producer.

Disney og Lucasfilm har ligeledes delt det første billede fra den kommende Star Wars-film i forbindelse med, at optagelserne nu er startet. Det skete på instruktør J.J. Abrams' twitter, hvor han også sendte nogle tanker til Carrie Fisher, Rian Johnson og George Lucas. Se hele holdet som skal medvirke i Star Wars: Episode IX her.

Ydermere er der også blevet offentliggjort et nyt billede til den kommende Spider-Man-animationsfilm Into the Spider-verse, der vil byde på flere udgaver af den elskede edderkoppe-helt. Det er også netop det, som det nye foto kredser rundt om, da vi ser filmens hovedkarakter Miles Morales kigge på flere udgaver af den ikoniske Spider-Man dragt.

 

 

Spider-Man: Into the Spider-verse får premiere den 13. december.

Terminator 6 får premiere den 21. november 2019.

Star Wars: Episode IX får premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Er Sarah Connor tilbage!! Jeg faldt af Terminator-serien efter hun ikke var med længere.. Men NU SKAL jeg se den!!

CINEMANDRUP

Jeg krydset alle lemmer for at denne bliver den længe ventede fortsættelse til Judgment Day mange har ventet på. At Cameron er tilbage i franchisen - dog blot som producer - gør at man føler projektet hviler i rette hænder. Tænker at han og instruktør Tim Miller nok skal nå til enighed.

Rygterne går lidt på, at Arnold også skal være menneske i denne film, så vi måske får forklaringen på hvorledes det lige blev hans ydre der blev "høstet" og fungerer som Robotternes ydre Skald. Men super fedt at Badass Linda Hamilton er tilbage.

Jacob

Jeg er spændt på hvilket twist, der vil tilsidesætte ‘Rise of the Machines’, samt ‘Salvation’. En ny dreng er hyret til at spille John Connor, og han ligner virkelig Edward Furlong, som han så ud i ‘Judgement Day’. Det her skal bare blive den Terminator, som vi har ventet på så længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Toni

Although the Green Mile is an amazing movie (RIP M.C.Duncan), few movies in history have defined an entire generation like The Matrix!

4 timer siden
Kristina Tina

Det er en fantastisk film. Der er nogle vilde kamp scanner som næsten ligner dans og så er det en rigtig god historie.

4 timer siden
Sandra

En virkelig god og rørende film, man kan se igen og igen.

5 timer siden
tina

En klassiker med forrygende skuespiller præstationer og en god fortælling

5 timer siden
Kirsa

Jeg stemte på The Matrix, da jeg har set den film flest gange og bliver ved med at synes at den er sætter barren for udviklingen af film fremover.

5 timer siden

Aktive debatter