Første billede af Disneys nye Mulan

Genindspilningen tager form
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Disneys live action-genindspilningen Mulan er i fuld gang med optagelserne, og det første billede af titelkarakteren er nu ude. 

Billedet forestiller kinesiske Liu Yifei, også kendt som Crystal Liu, i kampklar position. Den 30-årige skuespillerinde blev fundet efter et helt år med internationale auditions, da Disney godt ved, at det er vigigt at finde den rette til rollen - en af Disneys mest heroiske karakterer.

Disney

Disney-klassikeren Mulan fra 1998 foregår i det 5. århundredes Kina og handler om pigen Hua Mulan, der udgiver sig for at være en mand, så hun kan komme i krig, kæmpe for sit hjemland og redde sin far.

Liu er allerede en populær skuespiller i Kina, og har bl.a. medvirket i engelsk-talende film som The Forbidden Kingdom fra 2008. I den nye 'Mulan' får hun selskab af navne som Donnie Yen (Rogue One), Yoson An (The Meg), Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect) samt stjernerne Gong Li (Memoirs of a Geisha) og Jet Li.

Læs også: Guide til Disneys kommende genindspilninger

Familiefilmen instrueres af den new zelandske Niki Caro, der før har stået bag 'The Zookeeper's Wife' med Jessica Chastain. 

Disney er i fuld gang med at filmatisere alle deres elskede eventyr og animationsfilm i live action-udgaver. Vi har allerede set det med Junglebogen fra 2016 og Skønheden og Udyret fra 2017. Næste klassiker bliver Dumbo med premiere i start 2019.

Mulan får dansk premiere den 26. marts 2020.