Cookie- og Privatlivspolitik
Finale-afstemning: Den bedste Marvel-film

Finale-afstemning: Den bedste Marvel-film

Fribilletter og en signeret Avengers-plakat på højkant!

Stem op!
103
Stem ned!
0
(reset)

Iron Man fik dansk premiere den 30. april 2008, hvilket markerer et jubilæum for ikke bare Tony Stark, men også for det omfattende Marvel Cinematic Universe (MCU).

Vi fejrer 10 års-jubilæet med den ultimative Marvel-afstemning, hvor vi skal finde frem til den absolut bedste af de i alt 19 MCU-film.

Nu er vi nået til anden og sidste runde af afstemningen. Modsat første runde, hvor man skulle stemme på tre film, har man nu i finalerunden kun en stemme.

De i alt 3398 stemmer fra den første runde fordelte sig på Iron Man med 28 %, Guardians of the Galaxy med 36 % og den nyeste film Avengers: Infinity War tog over halvdelen af stemmerne med hele 54 %.

Her i anden og sidste runde beder vi dig stemme på en titel, hvor vi således trækker de heldige vindere blandt alle deltagerne fra begge runder.

Husk at skrive dine svar nederst i kommentarfeltet for at være med i konkurrencen, der slutter den 30/05.

Alle der stemmer i begge runder deltager i lodtrækningen af 5x2 fribilletter, mens hovedpræmien også får en eksklusiv plakat til Avengers: Infinity War med autografer af Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Tom Holland, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Joe & Anthony Russo, Sebastian Stan og Letitia Wright.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Holmuser/923326

Jeg stemmer på Iron Man. Action fra start til slut.

Daniel

Nuff said

Tobias

Infinity War var god.. men er mere til Chris Pratt, så Guardians of the Galaxy herfra :)

Mortenuser/264629

starten på det hele

Line

Guardians of the galaxy er den bedste af de tre!

Theodor

Det er et svært spørgsmål, da begge film er fantastiske på hver deres måde. Iron Man var revolutionerende, og skabte noget helt fantastisk, nemlig MCU (Marvel cinematic universe) Og jeg må være ærlig og sige at Iron Man er den bedste film..... MEN!

Det der gør infinity War så god er at alt før det har opbygget til det moment. Det er den film vi har ventet på i 10 år, og der bliver derfor ikke brugt tid på at karakter-bygge eller noget, fordi vi allerede kender heltene. Derfor gav det blandt andet mere tid til at udvikle Thanos som skurk i løbet af filmen, hvilket var fantastisk og på sin plads. Derudover har Marvel Studios, virkelig turde gøre noget nyt, og lade skurken vinde, Hvilket var fantastisk.

Som konklussion må jeg sige at den bedste Marvel Studios film er Infinity War, men at det er på præmissen at du har set de andre Marvel film op til. Hvis du hopper ind i det med nye øjne, så er Iron Klart bedst.

Simon

Den første og den bedste. Marvel har stadigvæk ikke passeret deres første film.

Helle

De tre finalister ligger alle sammen som et stærkt felt.
Jeg Kan huske første gang jeg så dem alle, og det var en helt speciel oplevelse.
De har alle nogle kvaliteter der gør dem helt specielle, men når man så tager alt dette og putter sammen og kommer op med det eminente resultat i form af Infinity War, så er der svært at konkurrere.

Som alle ved, så er det kulminationen på 10 års film og 18 films opbygning, og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Men hvorfor vælger jeg så den som den bedste?

På grund af alle de følelser jeg havde da jeg så den.

Mit hjerte hamrerede af sted under den sidste time af filmen, hvor jeg næsten ikke turde blinke.
Der var grin, der var gråd og masser af chok.
Den bedste slags film er dem der overrasker og det gjorde denne i sandhed.
Jeg vil aldrig glemme den første gang jeg så den, og det er derfor jeg mener den er den bedste Marvel film (indtil videre)

Anders

Selvom Iron Man er stort set på samme niveau, og blæste een bagover dengang den kom. Det gjorde GotG også, hvilket er en større bedrift, da Marvel universet var etableret på det tidspunkt ...

Johnuser/380510

jeg foretrækker som regel originalen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.