DC laver endelig en Supergirl-film!

Men hvem skal spille hende?
Billede
(© CBS)

Wonder Woman har en gang for alle bevist, at kvindelige superhelte kan sælge billetter, så udover Batgirl er Warner Bros. nu også officielt i gang med at udvikle en Supergirl-film.

Supermans kvindelige modstykke skal, ifølge Deadline, skrives af Oren Uziel, der tidligere har stået bag komedien 22 Jump Street og science fiction-værket 'The Cloverfield Paradox'.

Projektet befinder sig pt. på et meget tidligt stadie, men ihærdige rygter lyder, at DC og Warner Bros. er i gang med at genstarte deres superhelte-univers, der pt. inkluderer film som Man of Steel, Wonder Woman og Justice League samt de kommende Aquaman og Wonder Woman 1984.

Den nye strategi kommer fra producenten Walter Hamada og vil byde på alternative film som Shazam!, 'Birds of Prey' med Margot Robbie, Matt Reeves 'The Batman' og Joaquin Phoenixs The Joker. Vi kan forvente en anderledes, mindre dyster version af DC-galleriet end den, der blev søsat af Zack Snyder.

En Superman-efterfølger er muligvis også på vej med Matthew ”Kingsman” Vaughn i instruktørstolen, men før denne ville det være oplagt, hvis man inkorporerede stålmanden i Supergirl-filmen, og derved banede vej for en frisk vinkel på Henry Cavills helt.

Det store spørgsmål er selvfølgelig: Hvem skal spille Supergirl? Lad os endelig høre dine bud i kommentarfeltet forneden!