Cookie- og Privatlivspolitik
Thailandsk grottedrama bliver filmatiseret

Thailandsk grottedrama bliver filmatiseret

Hvem skal spille drengene og deres fodboldtræner?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

De forgangne uger har man i alverdens medier kunnet følge med i den dramatiske redningsaktion af en gruppe på 12 drenge og deres fodboldtræner, som blev fanget i en grotte i Thailand den 23. juni.

Alle involverede parter blev reddet ud den 10. juli. Men nærmest inden støvet har lagt sig, er der allerede en filmatisering på vej af begivenhederne. Det er det kristne film- og tv-selskab Pure Flix, der har søgt om rettighederne til en film om redningsaktionen.

- Jeg kunne ikke være mere spændt. Denne historie har betydet så meget for mig at følge med i. At se alt det heltemod i grotten (…) har været sådan en rørende begivenhed, lyder det fra Pure Flix’ Martin Scott, der også ser, at filmen vil kunne inspirere millioner af mennesker verden over.

Filmselskabet er allerede begyndt at snakke med skuespillere, manuskriptforfattere og investorer, men der er dog endnu ingen udmelding om hverken rollebesætning eller instruktør.

Pure Flix fokuserer på familie- og tros-baserede film med et CV’er, der bl.a. tæller titler som God’s Not Dead og The Case for Christ.

Filmatiseringen om redningsaktionen har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jesperuser/378889

Okay, redningsmandskabet har dårligt forladt grotteområdet, før et såkaldt "kristent" filmselskab kaster sig over historien. Det er gennemført dårlig stil. Og gad vide, hvordan de vil dreje historien i kristen retning? Var der ikke noget med, at træneren, som var med i hulen, var tidligere munk (og næppe af den kristne slags) og fik drengene gennem oplevelsen ved at meditere... og det skulle så gøres til et kristent korstog!? Føj!

Johnnyuser/335920

Dog trods alt an(næsten) positiv historie, bortset fra det tragiske dødsfald på dykkeren. Selvfølgelig gøres det for at tjene penge, men jeg har har langt mindre mod at man bringer den slags historier, kort efter at de har fundet sted frem for filmen om Utøya.

Michael

Man havde set det komme, og det er en god historie og spændende. Det kommer lidt an på vinklen, den mest interessante vinkel synes jeg må være Richard Harris (læge og dykker) han virker til at have oplevet en del, samt været ude for lignende situationer med en ven der omkom, også gik der ikke mange timer før han kom ud igen, med nyheden om hans far lige var død.

Ellers skulle man med alle de billeder, videoer, interviews og information lave en dokumentar.

Niklas

Fair nok at man lavede film som f.eks. "the 33" der baserede sig om de minearbejdere fra Chile, 5 år efter hændelsen. Men at man allerede er i snak om at producere, dagen efter......så er jeg sgu enig med Thomas...

Thomas

Ikke mere end et døgn siden at de er kommet ud før deres historie skal udnyttes og sælges og laves til en kvalmende gang sødsuppe, hvor handlingen sikkert bliver drejet i retning af at Gud gav drengene og redningsmandskabet modet.

(Hvis man tror på Gud, hvem sendte så det regnvejr der fik dem til at søge tilflugt i grotten til at begynde med)?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

20 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter