Cookie- og Privatlivspolitik
Se de nye Charlie's Angels

Se de nye Charlie's Angels

Den hårdtslående trio er klar til en ny start

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I 2000 var Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu den farlige trio i 'Charlie's Angels'. Men nu har Sony annonceret, at en genindspilning er på vej - og de har netop præsenteret de tre kvinder, der skal overtage rollerne som privatdetektiverne.

Det bliver Kristen Stewart, der får selskab af Naomi Scott - som senest var Pink Ranger i Power Rangers og snart skal spille Jasmine i Disney live-action udgave af Aladdin - samt det britiske stjernefrø Ella Balinska.

I den nye Charlie's Angels er deres Townsend Agency blevet en verdensomspændende sikkerhedstjeneste, der har flere hold rundt om i verden. Filmen vil således følge et af disse hold og den næste generation af Angels. Det kan derfor ikke udelukkes, at et par af de gamle medlemmer af franchisen dukker op.

Elizabeth Banks, der debuterede som instruktør med Pitch Perfect 2, vil både være at finde bag kameraet og i rollen som Bosley - den aldrig før sete ejer af Townsend Agency.

Franchisen er baseret på en tv-serie, som kørte fra 1976 til 1981, og filmen fra 2000 fik en efterfølger med Charlie's Angels Uden Hæmninger i 2003.

Charlie's Angels får premiere den 26. september 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Robin

Kristen "stoneface" Stewart

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

3 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

7 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

16 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter