Robert De Niro på tale til Joker-film

Jokerens mor og premieredato er også fundet
Billede
(© Heist / EFO Films)

I forrige uge kom det på plads. Joaquin Phoenix skal spille Batmans ærkefjende, The Joker, i en film om hans oprindelse, skrevet og instrueret af manden bag The Hangover-filmene, Todd Phillips.

Nu har Joker, som er filmens foreløbige titel, også fået en premieredato, nemlig den 3. oktober 2019 - med en forventet produktionsstart til september i år.

Derfor er man nu også ved at udvide rollelisten, og Philips har efter sigende udset sig en filmlegende. Robert De Niro er således i forhandlinger om en rolle som radiovært i 80'ernes Gotham, der vil have en indvirkning på udviklingen af The Clown Prince of Crime.

Det forlyder også, at Frances Conroy kendt fra tv-serier som 'Six Feet Under' og 'American Horry Story', er på tale til rollen som Jokerens mor Penny.

Ydermere er Deadpool 2-aktuelle Zazie Beetz også rygtet til at medvirke.

Tidligere forlød det også, at Martin Scorsese skulle producere filmen, han virker dog ikke til at være tilknyttet projektet længere. Det er derimod hans fast partner på bl.a. The Departed  og The Wolf of Wall Street, produceren Emma Tillinger Koskoff.

Joker får premiere den. 3 oktober 2019.