Cookie- og Privatlivspolitik
Premieredato og titel til Dwayne Johnsons Fast & Furious-film

Premieredato og titel til Dwayne Johnsons Fast & Furious-film

Hobbs skal kæmpe mod Idris Elba

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Endeligt er der nyt om Fast & Furious-spinoffen, der selvfølgelig skal fokusere på Dwayne Johnson, der i nogle kredse kaldes for franchise-viagra.

Action-bøffen var med Fast & Furious 5 med til at genoplive den fartglade filmserie, så en solofilm uden Vin Diesel og hans "familie" virker som den mest naturlige udvikling for sagaen. 

Her er hvad vi ved indtil videre om det kommende spinoff: 

Titlen:
Vi har længe vidst, at spinoff'en også ville have Jason Statham ombord og handle om en alliance mellem Johnsons karakter, Luke Dobbs, og Stathams Deckard Shaw. Nu er titlen endda ændret til Hobbs and Shaw - bare for at markere at de nok kommer til at dele en del skærmtid.

Kvinden:
De to mænd har nu også fået kvindeligt selskab, nemlig af The Crown-skuespillerinden Vanessa Kirby, der snart er aktuel overfor Tom Cruise i Mission: Impossible - Fallout.

Skurken:
De kommer også til at stå overfor stærk modstand med Idris Elba som skurk. På instagram har Dwayne Johnson selv bekræftet skuespillerens rolle. Elba har tidigere spillet den onde skurk Krall i Star Trek Beyond.

Instruktøren:
David Leitch, ham der stod bag John Wick, Atomic Blonde og Deadpool 2 er ombord, hvilket garanterer flere gammeldags slåskampe med stramt koordineret stuntarbejde - og muligvis færre automobiler? Med andre ord: The Rock og The Statham skal ikke kun flekse overarme, når de skifter gear...

Hvad med de andre Fast and Furious-film?
Tag det roligt, Dominic Toretto og Co. er stadig på vej (i fuld fart) med Fast & Furious 9, der udkommer foråret 2020 samt Fast & Furious 10 med udgivelse i foråret 2021.

Premieredatoen:
Hobbs and Shaw får dansk biografpremiere den 1. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

lau
lau

Jeg har valgt Toy Story 2, da den ikke bare er en god film, men også har en vidunderlig måde at fortælle sin historie på.

1 time siden
Horsi

Det er helt i orden og jeg mente det også selv som en joke men hvis vand (som sidst jeg tjekkede er en væske) ikke er vådt hvad er det så? Fast?

1 time siden
Gunniuser/270464
Gunniuser/270464

Misleder? er det automat-oversættelser i bruger - altså "misleads" der undersættes til misleder?

2 timer siden
Emilia

Jeg stemte på den grønne mil, da den sætter aftryk. Man bliver påvirket følelsesmæssigt på så mange måder på én gang!

2 timer siden
Rikkeuser/741660
Rikkeuser/741660

Elsker den film og har set den utallige gange! :)

3 timer siden

Aktive debatter