Cookie- og Privatlivspolitik
Premieredato og titel til Dwayne Johnsons Fast & Furious-film

Premieredato og titel til Dwayne Johnsons Fast & Furious-film

Hobbs skal kæmpe mod Idris Elba

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Endeligt er der nyt om Fast & Furious-spinoffen, der selvfølgelig skal fokusere på Dwayne Johnson, der i nogle kredse kaldes for franchise-viagra.

Action-bøffen var med Fast & Furious 5 med til at genoplive den fartglade filmserie, så en solofilm uden Vin Diesel og hans "familie" virker som den mest naturlige udvikling for sagaen. 

Her er hvad vi ved indtil videre om det kommende spinoff: 

Titlen:
Vi har længe vidst, at spinoff'en også ville have Jason Statham ombord og handle om en alliance mellem Johnsons karakter, Luke Dobbs, og Stathams Deckard Shaw. Nu er titlen endda ændret til Hobbs and Shaw - bare for at markere at de nok kommer til at dele en del skærmtid.

Kvinden:
De to mænd har nu også fået kvindeligt selskab, nemlig af The Crown-skuespillerinden Vanessa Kirby, der snart er aktuel overfor Tom Cruise i Mission: Impossible - Fallout.

Skurken:
De kommer også til at stå overfor stærk modstand med Idris Elba som skurk. På instagram har Dwayne Johnson selv bekræftet skuespillerens rolle. Elba har tidigere spillet den onde skurk Krall i Star Trek Beyond.

Instruktøren:
David Leitch, ham der stod bag John Wick, Atomic Blonde og Deadpool 2 er ombord, hvilket garanterer flere gammeldags slåskampe med stramt koordineret stuntarbejde - og muligvis færre automobiler? Med andre ord: The Rock og The Statham skal ikke kun flekse overarme, når de skifter gear...

Hvad med de andre Fast and Furious-film?
Tag det roligt, Dominic Toretto og Co. er stadig på vej (i fuld fart) med Fast & Furious 9, der udkommer foråret 2020 samt Fast & Furious 10 med udgivelse i foråret 2021.

Premieredatoen:
Hobbs and Shaw får dansk biografpremiere den 1. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

1 dag siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter