Cookie- og Privatlivspolitik
Pas på Bioklub-svindel!

Pas på Bioklub-svindel!

Servicemeddelelse

Stem op!
370
Stem ned!
0
(reset)

Kære gæster

Vi oplever i øjeblikket, at der igen-igen sendes sms'er og mails rundt, hvor man fx kan få meget billige 'biografbilletter + snolder' for 6 eller 9 kr. Det samme sker på Facebook.

Dette har intet med os eller Nordisk Film Biografer at gøre og er et svindelnummer. Vi skal derfor på det kraftigste advare mod at gøre brug af dette tilbud. Dels da du aldrig modtager billetterne, og dels da du skal indtaste dine kreditkortoplysninger med fare for efterfølgende misbrug.

Vi forsøger at opspore, hvem der står bag dette, men da der er tale om ukendte personer i udlandet, har vi desværre ikke mulighed for at stoppe dette. Men hvis du modtager et biograftilbud, der er for godt til at være sandt, så vær varsom.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kasperuser/745117

Lige modtaget sms :

Tillykke, du er blandt vinderne af en biograftur for 2
til en valgfri biograf.
Svar blot på 4 simple spørgsmål og indløs din rabat.
Klik her: bit.ly/2JtMPCn

Bullshit...

Karisuser/413822

Jeg har lige modtaget SMS på at Nordisk film holder fødselsdag.
Den er slettet.

lisuser/505666

Jeg fik en SMS d. 7.1. om at jeg var blandt de 3, der havde vundet et biografgavekort. Jeg fulgte linket, udfyldte navn, adresse og mailadresse, og betalte 7 kr med mit visa/dankort. Herefter modtog jeg en mail fra en musiktjeneste NONESTOPTRACKS.COM om at jeg var oprettet som medlem og ville blive trukket 1 EUR.
D. 10. januar fik jeg en mail om, at mit medlemskab var blevet fornyet. Jeg loggede på med det username og password der var angivet i 1. mail og opsagde mit medlemskab. Jeg fik en mail om at den automatiske fornyelse var blevet opsagt. Jeg kunne se på mit kontoudtog at NONESTOPTRACKS:COM havde trukket 1 EUR = kr 7,56 for oprettelsen, og 3 dage efter havde de trukket 65 EUR = kr 491,41 for den automatiske fornyelse. For en sikkerheds skyld har jeg spærret mit visa/dankort.

Brittuser/803865

Min søn på 12 er lige kommet jublende hjem fra skole og troede han havde vundet biobilletter. Han havde heldigvis ikke åbnet sms. Øv hvor blev han slemt skuffet :-( Hvor er det træls med alle de svindel sms..

Tak for advarsel herinde.

Dbh Britt

sørenuser/945369

Tillykke du er blandt de tre vindere af et biografgavekort med 2 billetter samt snolder! Hent dit gavekort her. Http://bit.ly/2Ddtio1

Svindel?

Daniel Bentien

Ja, det er svindel og har intet med hverken kino.dk eller Nordisk Film Biografer at gøre. Du må for alt i verden ikke klikke på linket.

Stefan

Hej jeg har altid været så forsigtig med virus beskeder jeg har modtaget mange sms'er og e-mails som jeg har kunne se at det var virus har også fået mange opkald fra nummene +44,+43 og mange andre med 8-12 numre i telefon nummeret. Men lige den her hoppede jeg på desværre er der andre som mig der har godkendt den SMS eller er der gode råd til hvad jeg gør nu. På forhånd tak.

Segoyuser/116755

Kontakt din bank hvis du har udleveret det hele ville jeg gøre.!

Vivianuser/901693

ffs...

Michaeluser/243818

Jeg var godt klar over der var en stor chance det var scam, men jeg fyldte det ud, indtil betaling, da jeg blev bedt om at fylde mit visa oplysninger samt den tre ciffrede kontrolnummer, da stoppede jeg, for no way jeg giver de oplysninger fra mig. Det er common sense.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mickey

Som KÆMPE fan af Potter-bøgerne, har det altid irriteret mig at Dumbledore pludselig var homoseksuel.

6 timer siden
lisbet

Super glæder mig til at erså en stor Queen fan

21 timer siden
Julius

Josh Brolin er bestemt én af vor tids store skuespillere.

1 dag siden
Julius

Er det en fejl eller meningen at der er en åbenlyst tydelig kamerafører i venstre side af billedet ved 0:34?

1 dag siden
Simom

jeg har altid været stor fan af Harry Potter (både bøger og film)og har elsket alle film og glædet mig til da der kom en ny og "episode" 2 af Fanta

1 dag siden

Aktive debatter