Cookie- og Privatlivspolitik
Holdet til Star Wars 9 er klar - Carrie Fisher er med

Holdet til Star Wars 9 er klar - Carrie Fisher er med

J.J. Abrams udvalgte - nye ansigter og gamle kendinge

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Disney og Lucasfilm har offentliggjort instruktør J.J. Abrams' udvalgte til den næste Star Wars: Episode IX.  Holdet består af gamle kendinge og flere nye ansigter.

Fra den nye del af sagaen vil vi igen se Rey (Daisy Ridley), Kylo Ren (Adam Driver), Finn (John Boyega), Poe Dameron (Oscar Isaac), Maz Kanata (Lupita Nyong'o), General Hux (Domhnall Gleeson), Rose (Kelly Marie Tran), Chewbacca (Joonas Suotamo) og Liuetenant Connix (Billie Lourd).

Blandt de nytilkomne ses Naomi Ackie, der senest kunne ses i de danske biografer i Lady Macbeth, Keri Russell fra tv-serien 'The Americans' og veteranen Richard E. Grant fra film som Hudson Hawk og Gosford Park.

Mens Star Wars-sværvægtere som Mark Hamills Luke Skywalker og Billy Dee Williams Lando Calrissian også vender tilbage for første gang i sagaen siden Return of the Jedi fra 1983.

Men måske opsigtsvækkende vil Carrie Fisher være med igen som Prinsesse Leia. Det er selvom, at skuespillerinden døde i 2016, næsten et år før premieren på den forrige film i sagaen The Last Jedi, hvor hun spillede en stor rolle. 

Scenerne med skuespillerinden vil involvere nogle ikke hidtil brugte optagelser fra The Force Awakens, som J.J. Abrams også instruerede i 2015 - og i en offentliggjort udtalelse forklarer filmskaberen:

- Vi elskede desperat Carrie Fisher. At finde en virkelig tilfredsstillende afslutning til Skywalker sagaen uden hende undvigede os. Vi kunne aldrig finde en ny eller bruge en computeranimeret karakter. Med støtte og velsignelse fra hendes datter, Billie, har vi fundet en måde at ære Carries arv og rolle som Leia i Episode IX ved at bruge usete optagelser, vi skød i forbindelse med Episode VII".

Optagelserne til Star Wars: Episode IX starter den 1. august med premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Daniel

Kan ikke vente! Bliver godt tror jeg! :D

Jacob

Det bliver fedt at gense Billy Dee Williams som Lando. Jeg er spændt på hans reaktion omkring Han Solos død, og hvordan Leia afslutter Skywalker sagaen. Forhåbentlig finder hun vej på den anden side af Kraften sammen med Luke, deres far og alle de andre.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Pelle

nu ser man jo heldigvis også fast & furious for vin diesel og crew..

så det går nok :)

15 timer siden
Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

3 dage siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

3 dage siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

3 dage siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

3 dage siden

Aktive debatter