Cookie- og Privatlivspolitik
Guardians of the Galaxy sender opbakning til fyret instruktør

Guardians of the Galaxy sender opbakning til fyret instruktør

Heltene vil samle Amerika - læs deres åbne brev

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Der er gået 10 dage siden, at Disney ret overraskende fyrede instruktør James Gunn, der arbejdede på Marvel-filmen Guardians of the Galaxy vol. 3 - grundet en række 10 år gamle tweets, læs hele historien her.

Historien sendte chokbølger igennem Hollywood, hvor flere har reageret, og andre allerede har taget deres forholdsregler.

I den tid har det populære skuespiller-hold fra filmene tygget på den pludselige afskedigelse, og nu har de udsendt et åbent brev som støtte til Gunn – underskrevet af The Guardians of the Galaxy.

Her skriver de bl.a. at de håber, at filmskaberen vil blive genansat, og at selvom de tager afstand fra hans gamle tweet, som Gunn også selv har gjort, så håber de og tror på frelse. Nogle af de rørende ord lød:

- Ved at ansætte alle os til at hjælpe ham med at fortælle en historie om afvigere, der finder frelse, ændrede han vores liv for altid. Vi tror på, at temaet om frelse aldrig har været mere relevant end nu.

Og de fortsætter med en opfordring til det samlede Amerika:

- Der er meget lidt retfærdighed i de offentlige meningers retsal. James er formentlig ikke den sidste gode person, der ender for retten. Taget den voksende politiske splittelse i vores land i betragtning er det sikkert at sige, at episoder som denne vil fortsætte, selvom vi håber at amerikanere på tværs af politiske holdninger kan bløde op på karaktermordene og stoppe med at brødføde denne folkestemning. 

Se hele udtalelsen herunder.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alex

Det vel svært at overgå Christian Bale, men han skal da have en chance

6 timer siden
Jacob

Ben Affleck var hellere ikke det indlysende valg, så jeg vil ikke allerede dømme Robert Pattinson ude.

3 dage siden
Isabella

Jo det var engang jeg var stor Twilight fan og det var nok det jeg læste mest i mine teenage år, men jeg forstår ikke hvorfor alle skal hade så meg

3 dage siden
Curtie

Det var en rigtig god nyhed. Jeg elsker bare Ternet Ninja.
Jeg kan kun give den 6 stjerner. Den humor.

4 dage siden
Alex

Enig det skal sgu nok blive fedt at se på

4 dage siden

Aktive debatter