Cookie- og Privatlivspolitik
Guardians of the Galaxy-instruktør fyret over 10 år gamle tweets

Guardians of the Galaxy-instruktør fyret over 10 år gamle tweets

Får vi nogensinde den tredje film nu?

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Instruktør- og manuskriptforfatter James Gunn er blevet fyret af Disney fra Guardians of the Galaxy Vol. 3 efter at en række grove, satiriske tweets fra perioden 2008-2011 er blevet gravet frem af den konservative hjemmeside, The Daily Caller, efter at Gunn i en periode har været åbenmundet i sin kritik af præsident Donald Trump.

I Twitter-opdateringerne joker Gunn med seriøse emner som voldtægt og pædofili. En af de mange tweets lyder:

- Den bedste ting ved at blive voldtaget er, når du er færdig med at blive voldtaget, og du har det sådan 'wow, det føles dejligt, ikke at blive voldtaget!".

I en udtalelse til Hollywood Reporter forklarer Disney-formand, Alan Horn, fyringen med ordene:

- De stødende holdninger og udsagn som er blevet fundet på James' Twitter feed er uforsvarlige og uforenelige med vores studies værdier, og vi har derfor afbrudt vores forretningsforbindelse med ham.

Instruktøren undskyldte sine tweets fredag aften med følgende udtalelse:

- Mine ord fra næsten et årti siden var på det tidspunkt et totalt forfejlet og uheldigt forsøg på at være provokerende. Jeg har fortrudt dem for mange år siden - ikke kun fordi de var dumme, overhovedet ikke sjove, vildt ufølsomme, og absolut ikke så provokerende som jeg havde håbet, men også fordi de ikke repræsenterer den person, jeg er i dag og har været i en del tid.

Det er derfor nu usikkert, hvad fremtiden bliver for galaksens vogtere. Gunn har i den seneste tid arbejdet på manuskriptet til den tredje film, der endnu ikke har fået en premieredato.

Instruktøren har også stået bag de to første film - og var egentlig tiltænkt en større rolle i Marvel Cinematic Univers i fremtiden, hvor han skulle hjælpe med at udvide den komiske side af universet endnu mere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lasseuser/249033

Jeg ved, at man skal passe på, hvad man siger i denne type sager, men jeg er altså uenig med Disneys håndtering af det.

Selvfølgelig er de ting Gunn skrev utroligt dumme og ualmindeligt stødende. Men, det er mange år siden, og han har siden sagt undskyld for dem mange gange. Disnet har heller ikke kunnet undgå at have kendskab til disse tweets da de hyrede ham i det første sted. At de så lige pludselig vender rundt på en tallerken og fyrer ham fordi en superkonservativ konspirationsteoretiker hiver dem frem igen giver ingen mening.

Under alle omstændigheder burde det være muligt at blive tilgivet for ting man gjorde for lang, lang tid siden.

Jensuser/241991

Det virker noget malplaceret og vildt overdrevent at reagere så drastisk på baggrund af noget, der ligger år tilbage og ikke er direkte rascistisk eller personforfølgende, blot ... tåbeligt. Det værste i den slags kampagner er, at personen er dømt ude på forhånd - den gode lektie, jeg lærte i min opdragelse, at man KAN forandre sig - såvel til det bedre som det værre - bliver her til "en dumhed og du er ude. Helt ude".

kim

Her er alle hans "grove" tweets.
https://i.imgur.com/iF101V7.png

Det er for mig helt tydeligt at det er et (en smule mislykkede) forsøg på humor.

Efter min mening er kun meget få af hans tweets sjove, men det er derfor jeg ikke følger James Gunn på Twitter.

Han er jo tydeligvis ikke racist eller pædofil, og opfordre på ingen måde til nogle ulovligheder eller noget umoralsk. Det er bare dårlig humor, hvilket vel ikke skal være ulovligt eller årsagen til en offentlig lynchning?

Den ene af hans tweets jeg fandt en smule sjov var.

"This hotel shower is the weakest ever. Felt like a three year old was peeing on my head."

Anyway, på trods af hvor latterligt og unødvendigt det var for Disney at opsige samarbejdet med Gunn (som de selvfølgelig har ret til) gør det mig varm om hjertet at se at den ekstreme venstrefløj, æder deres egne, når den ekstreme højrefløj baiter dem med deres egen madding.

Guess you reap what you sow.

Det er denne latterlige og princip forladte opførsel på venstrefløjen, der sikre at vi får yderligere 4 år med Trump... Suk :(

Jacob

Jeg er virkelig ked af at man har fyret manden, der gjorde Guardians of the Galaxy til en succes, og hans visioner for den del af MCU nu ikke bliver til virkelighed. De sociale medier har stor betydning, og det rammer James Gunn som en boomerang i nakken. Det lyder måske overdrevet at droppe ham så hurtigt på så gamle jokes, men jeg er ikke overrasket at Disney går drastisk til værks.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.