Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Holland afslører titlen til Spider-Man 2

Tom Holland afslører titlen til Spider-Man 2

Se videoen

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Fortsættelsen til Spider-man: Homecoming starter optagelserne til juli, og i dag er filmens titel blevet afsløret.

Titlen bliver Spider-Man: Far From Home.

Skuespilleren Tom Holland delte nyheden via en lille iscenesat hilsen til sine fans (se videoen forneden), hvor han kom til at vise titlen på sin ipad. Holland er tidligere blevet kendt for at komme til at afsløre diverse ting på sociale medier, så Marvel og Sony har bare fortsat stilen.

Som Holland selv siger, er det svært at forudse, hvad der vil ske i det nye Spidey-eventyr... især fordi (SPOILER ALERT) helten døde i Avengers: infinity War.

Titlen lader dog til, at tage Kevin Feiges udmeldning om, at Spider-Man denne gang vil rejse verden rundt, tages ganske seriøst. 'Far From Home' er vel det modsatte af 'Homecoming'.

Jake Gyllenhaal er ny i franchisen som skurken Mysterio, mens Michael Keaton, Marisa Tomei og Zendaya alle vender tilbage i Jon Watts fortsættelse til sin egen succes fra 2017.

Spider-Man: Far From Home får dansk premiere den 11. juli 2019.

 

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

Et opslag delt af ✌️ (@tomholland2013) den 23. Jun, 2018 kl. 5.39 PDT

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Ligesom vi har set tidligere udkommer filmene ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge, og det har bl.a. Russo brdr. gjort opmærksom på. De siger også at dødsfaldene i ‘Infinity War’ er permanente, men der snakkes om alternative tidslinjer, så mon ikke der findes et smuthul. Rygtet siger at Peter Parker sørger over Starks død i ‘Far From Home’, men det finder vi jo ud af til næste år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.