Cookie- og Privatlivspolitik
Kino.dk podcast #5:  Gyserfilm der ændrede vores liv

Kino.dk podcast #5: Gyserfilm der ændrede vores liv

Vi varmer op til Hereditary med skræk og rædsel

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Så skal der gyses igennem. Denne podcast står nemlig i skrækfilmens tegn, da vi varmer op til den overnaturlige horrorfilm Hereditary, som har premiere den 28. juni. Du kan desuden vinde billetter til den urovækkende film i podcasten – så lyt med og deltag, hvis du altså tør?

I dagens afsnit peger vi således på seks film, du kan varme op med inden biografturen med ’Hereditary’ – ja, eller se efterfølgende, hvis du er sulten efter mere gru i samme grumme boldgade. Endvidere snakker vi også om de horrorfilm, som har gjort de største indtryk på os, hvor vi kommer omkring både kannibal-gnaskeri, dukkesex og et japansk VHS-bånd. 

Vi kommer blandt andet også omkring løbende zombier versus langsomme zombier, mens vi videre kigger på hvilke mange spændende gyserfilm, der venter forude.

Du kan lytte til podcasten herunder, mens du også kan finde den på iTunes, hos libsyn og i din podcast-app på din iPhone, hvor du ligeledes også kan finde vores øvrige episoder.Du er altid velkommen til at sende os ris, ros og idéer på podcast@kino.dk – og husk endelig også at abonnere på podcasten, så du ikke misser et afsnit.

Kino.dk podcast #5 – indhold:
00:00:00: Indledning
00:03:36: ‘Hereditary’ og lignende gys
00:16:48: For eller imod?
00:21:48: Gyserfilm, der ændrede vores liv
01:22:23: Afslut sætningen…
01:24:28: Gyserfilm vi glæder os til
01:30:28: AfslutningSeks film, du kan varme op til ’Hereditary’ med:

- ’Rosemary’s Baby’ (1968)
- ’Don’t Look Now’ (1973)
- ’The Exorcist’ (1973)
- ‘The Conjuring’ (2013)
- ‘The Babadook’ (2014)
- ‘The Witch’ (2015)


Horrorfilm, der ændrede vores liv (hør hvorfor i podcasten):
Stine:
- ‘Carrie’ (1976)
- ‘The Shining’ (1980)
- ‘Ringu’ (1998)

Hartvig:
- ‘Bride of Chucky’ (1998)
- ‘Midsommer’ (2003)
- ‘Saw II’ (2005)

Bjarke:
- ‘The Texas Chain Saw Massacre’ (1974)
- ‘Cannibal Holocaust’ (1980)
- ‘Henry: Portrait of a Serial Killer’ (1986)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Fedt der bliver snakket igennem om de film i har valgt og dejligt i har valgt så forskelligt. The Texas Chainsaw Massacre themet lyder endnu mere uhyggeligt når man ikke ser filmen.

Der er ikke så mange horrorfilm der har ændret mit liv som sådan, men kan prøve at nævne 3. Halloween (1978) var den allerførste horrorfilm jeg kan huske jeg så, var 8 år og havde lånt den på VHS nede på det lokale bibliotek (ved ikke hvorfor de lod mig låne den, måske fordi jeg også havde noget Tintin eller Rejsen til Amerika med i stakken, som fik den til at forsvinde lidt i mængden). En anden er Saw, er stor fan af serien (Btw godt valg Hartvig), mange ser det som tortur porno, men får mig er det alt andet end det, det ville fylde alt for meget hvis jeg skulle skrive "alt det andet" ned her :) Den sidste er en jeg fornyligt har set The Human Centipede 2 (Full Sequence), der skal rigtig meget til før man får en reaktion hos mig, men alligevel sad jeg for mig selv og tog mig selv i at sige "HVAD?" og "AD!", den første fandt jeg ret underholdene men her er der virkelig skruet op for blod, lort og tusindben. Filmen skulle eftersigende være for frastødende at se i farver så de måtte lave det til en sort/hvid film, hvilket jeg synes bare er med til at sætte fantasien mere fri og nogle billeder/scener bliver nærmest trykt ind i hukommelsen, så man ikke lige glemmer den, så jeg synes det er held i uheld at de måtte lave det til en sort/hvid film. Filmen har også en af de mest vamle og klammeste karakterer jeg nogensinde har set, og som jeg synes er fantastisk spillet.

Horror franchise som Scream, Halloween, Fredag den 13., Saw osv. Og som en af jer kom lidt ind på (Tror jeg var Hartvig), så er det ligesom at når der kommer en ny horror franchise, så skal den overgå de tidligere med at være mere blodig og voldelig, og det lokker jo teenagere når det netop bliver vildere og måske lidt forbudt.

Bjarke Friis Kristensen

Hej Michael,

Vi er super glade for, at du lytter med - og skønt at høre, at du er nede med, at vi snakker de valgte horrorfilm igennem :)

Det er bestemt også nogle både vilde og skønne skrækfilm, du der nævner. 'Halloween' er også en af mine absolutte favoritter :) Og ja, jeg er blandt andet også ret begejstret for både 'The Human Centipede (First Sequence)' samt 'The Human Centipede II (Full Sequence)' - dejligt vamle film.

/ Mvh. Bjarke, kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

5 timer siden
Hans

Interessant. Har altid elsket hans roller.

5 timer siden
Antaeus

Han er en legende.
Det er ærgerligt, at den nyeste trilogi har gjort alt de kunne for at ødelægge legenden og alle tiders helt.

5 timer siden
Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

1 dag siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

2 dage siden

Aktive debatter