Cookie- og Privatlivspolitik
Jared Letos Joker får sin egen film

Jared Letos Joker får sin egen film

Batmans ærkefjende har flere film på vej

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Jared Letos portræt af Jokeren i forrige års Suicide Squad delte vandene, men åbenbart ikke Warner Bros., der nu har givet grønt lys til en solofilm med Letos version af den ikoniske Batman-skurk.

Det fortæller kilder til Variety, som også beretter, at Jared Leto vil være executive producer på projektet, der stadig mangler en manuskriptforfatter.

Sidste år kom det ellers frem, at Warner Bros. også arbejder på en anden solofilm baseret på Jokerens oprindelseshistorie med Todd Philips som instruktør og selveste Joaquin Phoenix som the Prince Clown of Crime.

De to film vil dog i deres udgangspunkt ikke have nogen tilknytning, da de er tiltænkt som en del af to forskellige superhelteuniverser fra DC, som Warner Bros. arbejder på.

Tidligere er en solofilm med Jokerens elskerinde Harley Quinn i skikkelse af Margot Robbie blevet offentliggjort med titlen 'Birds of Prey', mens også Suicide Squad 2, hvor begge skurke formentlig er med igen, forventes at starte produktion næste år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Man må virkelig give dem, at de gør alt for at slå deres DCEU ihjel, tror at den her gang lykkes det for dem.

Joe

Tror jeg springer over. Jared Leto's version af The Joker var den værste synes jeg.

Har mere håb for Martin Scorsese og Todd Phillips' Joker film.

Jacob

Efter at DC forkastede nærmest alle Zack Snyders visioner fra ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, og lavede den måske værste superheltefilm i form af ‘Justice League’ siden ‘Batman & Robin’, så er min tro på DCEU ikke særlig stor. Men ‘Wonder Women’ har bevist at de kan, og noget tyder på ‘Aquaman’ til december ser lovende ud. Jared Leto blev praktisk helt klippet ud af den katastrofale ‘Suicide Squad’, og Jokeren virkede i mine øjne helt malplaceret i den film. Måske med ham som det absolutte centrum kan han overbevise alle om, at den udgave af Batmans nemesis er den helt rigtige. Men de har tydeligvis droppet den oprindelige plan, og jeg ved ikke helt hvor de er på vej hen, men det ligner et blødt reboot af franchisen som får det svært. Især i skyggen af MCU!

Rasmus/Musen

Spændende at høre, at der er flere solofilm på vej fra DC´s univers. Det er helt klart noget, som jeg kun kan være spændt på. Superskurke har vel også noget at skulle have sagt, ikke også?
Det er netop det at se skurkenes fortid, der styrker min interesse for at filmene endnu mere.

Jeg tror på jer, DC!
:-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.