Cookie- og Privatlivspolitik
Indiana Jones 5 udskudt mindst 1 år

Indiana Jones 5 udskudt mindst 1 år

Ny manuskriptforfatter er hyret ind

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Det ser ud til, at Indys comeback til det store lærred lader vente på sig. Det blev ellers meldt ud tidligere i år, at Harrison Ford havde børstet støvet af hatten og pisken, og sammen med Steven Spielberg var klar til at starte optagelser på Indiana Jones 5 til april næste år.

Men nu melder kilder tæt på produktionen dog, at optagelserne er blevet udskudt mindst nogle måneder, hvis ikke et helt år, det skriver Variety.

En del af problemet er efter sigende, at flere centrale medlemmer af det kreative hold endnu ikke godkendt et færdigt manuskriptet. Det forlyder derfor også, at man har hyret en ny skribent til at udfærdige et nyt udkast efter Jurassic Park-manuskriptforfatter David Koepps første forsøg.

Denne forfatter er ingen ringere end Jonathan Kasdan, søn af Raiders of the Lost Ark-forfatteren Lawrence Kasden. Junior er i øjeblikket aktuel i biograferne med Solo: A Star Wars Story, som han faktisk har forfattet med farmand.

Både Spielberg og Ford er forsat tilknyttet projektet om den eventyrlystne arkæolog, men de to herrer bliver hverken yngre eller ser ud til at få en mindre travl kalender. Spielberg er således i gang med forberedelserne til en genindspilning af musicalen 'Westside Story'.

'Indiana Jones 5' første premieredato lød 10. juli 2020. Disney har endnu ikke fjernet filmen fra premierekalenderen, en ny dato afventes derfor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Harrison er en legende, men jeg tror helt klart der dkal yngre kræfter til hjælp. Nu virker det pænt usandsynligt at få Shia LeBeouf tilbage, men han var blandt de positive indslag i den 4. film, og jeg havde fakyisk set frem til mere med hans karakter i fokus.

Marcus

Sandsynligvis ventetiden værd!

Christian

Sandsynligvis ja..!

Jacob

Jeg tror at alle har en interesse i at manus sidder lige i skabet. Den seneste blev ikke helt som håbet, og det femte eventyr med Harrison Ford som Indy skal blive perfekt, da det jo er sidste gang han påtager sig rollen. Jeg synes faktisk han gjorde det godt i ‘Krystalkraniets Kongerige’, og værker kroppen ikke alt for meget, så er jeg sikker på han kan klare det. Disney nægtede Lucasfilm at flytte ‘Solo: A Star Wars Story’ til december, og samme fejl skal de ikke begå her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden

Aktive debatter