Cookie- og Privatlivspolitik
Indiana Jones 5 udskudt mindst 1 år

Indiana Jones 5 udskudt mindst 1 år

Ny manuskriptforfatter er hyret ind

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Det ser ud til, at Indys comeback til det store lærred lader vente på sig. Det blev ellers meldt ud tidligere i år, at Harrison Ford havde børstet støvet af hatten og pisken, og sammen med Steven Spielberg var klar til at starte optagelser på Indiana Jones 5 til april næste år.

Men nu melder kilder tæt på produktionen dog, at optagelserne er blevet udskudt mindst nogle måneder, hvis ikke et helt år, det skriver Variety.

En del af problemet er efter sigende, at flere centrale medlemmer af det kreative hold endnu ikke godkendt et færdigt manuskriptet. Det forlyder derfor også, at man har hyret en ny skribent til at udfærdige et nyt udkast efter Jurassic Park-manuskriptforfatter David Koepps første forsøg.

Denne forfatter er ingen ringere end Jonathan Kasdan, søn af Raiders of the Lost Ark-forfatteren Lawrence Kasden. Junior er i øjeblikket aktuel i biograferne med Solo: A Star Wars Story, som han faktisk har forfattet med farmand.

Både Spielberg og Ford er forsat tilknyttet projektet om den eventyrlystne arkæolog, men de to herrer bliver hverken yngre eller ser ud til at få en mindre travl kalender. Spielberg er således i gang med forberedelserne til en genindspilning af musicalen 'Westside Story'.

'Indiana Jones 5' første premieredato lød 10. juli 2020. Disney har endnu ikke fjernet filmen fra premierekalenderen, en ny dato afventes derfor.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Harrison er en legende, men jeg tror helt klart der dkal yngre kræfter til hjælp. Nu virker det pænt usandsynligt at få Shia LeBeouf tilbage, men han var blandt de positive indslag i den 4. film, og jeg havde fakyisk set frem til mere med hans karakter i fokus.

Marcus

Sandsynligvis ventetiden værd!

Christian

Sandsynligvis ja..!

Jacob

Jeg tror at alle har en interesse i at manus sidder lige i skabet. Den seneste blev ikke helt som håbet, og det femte eventyr med Harrison Ford som Indy skal blive perfekt, da det jo er sidste gang han påtager sig rollen. Jeg synes faktisk han gjorde det godt i ‘Krystalkraniets Kongerige’, og værker kroppen ikke alt for meget, så er jeg sikker på han kan klare det. Disney nægtede Lucasfilm at flytte ‘Solo: A Star Wars Story’ til december, og samme fejl skal de ikke begå her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

1 dag siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter