Cookie- og Privatlivspolitik
Hvilke af sommerens 59 film skal du se?

Hvilke af sommerens 59 film skal du se?

Stem på 3 film - og vind biografbilletter!

Stem op!
128
Stem ned!
0
(reset)

Hvis du skal se tre film i biografen denne sommer - hvilke skulle det så være?

Juni, juli og august har ialt 59 premierefilm på programmet, så publikum har som altid en hel del forskelligt at vælge imellem.

Du kan læse mere om filmene under kommende film, og savner du inspiration, kan du også læse hvilke 10 film brugerne pt. ser mest frem til.

Listen over samtlige sommer-titler finder du nedenfor, hvor du kan stemme på dine tre favoritter.

Alle, der begrundet sit valg i kommentarfeltet, deltager samtidig i lodtrækningen om 3 x 2 fribilletter. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emmauser/217044

Mine valg er ganske simple. Mamma mia er fordi jeg var inde og se nummer 1 med min mor dengang den kom ud, så nu skal min mor og jeg ind og se nummer 2 sammen, ligesom i gamle dage.

The meg er fordi lige siden min far præsenterede deep blue sea for mig har jeg elsket haj film, og skal sikket ind og se den sammen med ham xD

The spy who dumped me er på grund af den fantastiske Sam Heughan! Jeg er helt vild med ham og han er bare en fantastisk skuespiller! For dem af jer der ikke ved hvem han er så vil jeg klart anbefale en tv serie ved navn Outlander hvor ikke kun ham, men hele holdet gør et fænomenalt arbejde! Det er bare et smukt stykke film-making! Sam Heughan er en "rising star" og fortjener helt sikkert at blive anderkendt!

Drellertuser/200664

Oceans 8 skal jeg se i morgen, så den vælger jeg at undlade i denne afstemning ;-)
Ant-Man and The Wasp ser helt fantastisk ud, rigtig Marvel-sjov, så den glæder jeg mig meget til!
ABBA holder, så jeg kan ikke lade være med at se Mamma Mia (især ikke med de skuespillere).
Og De Utrolige 2 har jeg glædet mig til lige siden den blev annonceret - De Utrolige er en af Pixars bedste, og ud fra traileren kommer 2'eren også til at ligge højt på listen.

Isabella

Er lidt ked af det på Ant-mans vejne, hvordan kan han ikke være mere wanted? Det måske bare mig, men jeg glæder mig til at se ham igen, han har været lidt savnet..

Jeg glæder mig også til at se Mamma Mia! Jeeezus, det bliver en fantastisk sang oplevelse jeg vil se frem til, og den må være mere end sommer klar!

Og til sidst den længe ventet.... De utrolige 2! Det kan kun blive et smukt gensyn..

Anne kirstine

Har allerede set Jurassic World 2 og glæder mig helt vildt til Oceans 8 og Ant Man and the wasp

Martineuser/567775

Jeg har en 40 år gammel tradition med at går i biffen med min far ca. hver år.
Som regel Farsdag. Det skal helst være med Tom Cruise eller en James Bond. Ellers rumfim.
Vores første film var E.T.
De to andre film, er med min datter eller en veninde. Det er søde sommerfilm som skal ses, uden mænd. Tøsehygge.

Estrid

Jeg skal se Mamma Mia fordi, jeg er en kæmpe ABBA fan. Desuden synes jeg at konceptet af, at vise Donnas ungdom er super cool.

Jeg vil også gerne se The Spy Who Dumped Me, fordi den ser sååååå sjov ud, og det er længe siden, at jeg sidst har set en god komedie i biografen.

Sidst men ikke mindst vil jeg mega gerne se De Utrolige 2. Jeg så den første gang, da jeg var bare 6 år gammel, og der har lige siden været snak og rygter om en to'er, så nu hvor den endelig kommer 14 år senere er jeg så klar på at se den.

Camilla

Jurassic World: Fallen Kingdom er valgt da jeg har været kæmpe fan af Jurassic franchisen siden jeg var barn, Jurassic Park var en af de første 'voksen' film jeg så, og var solgt med det samme.

Hereditary er valgt da jeg er STOR fan af gyserfilm, og da der bliver lavet mange dårlige er jeg spændt på at se en der allerede nu har fået så meget 'hype'

The Incredibles 2 ... Der er ikke så meget andet at sige end at jeg er kæmpe fan af den første film, min onkel og jeg ville altid se den sammen da jeg var mindre, så han skal da selvfølgelig med ind og se den nye!

Cherrykiss

Jeg skal helt klart se mere end tre, men min liste er:
Du er den - fordi jeg foretrækker sjove film om sommeren
Mamma mia - selvom det tog mig en del år før jeg så den første, så er den perfekt til sommeren
De Utrolige 2 - alt med Disney og Pixar er et must at se

Michelle

Jeg glæder mig bestemt til at se ikke blot 3 af filmene, men op til mange af dem! Dem der bestemt er på listen er, Den Skyldige, Slender man, Mamma Mia, Love Simon, Far til fire mv. Jurrasic World var øverst, så den er tjekket af på listen ;-)

Jeg elsker film med spænding som blandt andet Den Skyldige og Jurassic World. Gysere er også lige mig, og det er særligt dem jeg ser allermest frem til :)

Sofieuser/800119

Elsker Jurassic Park-trilogien og Jurassic World-sequels’ene er virkelig gode, så jeg skal selvfølgelig se det nyeste skud på stammen. Den Skyldige er et godt bud på en spændende ny dansk film, og Mamma Mia-efterfølgeren bliver helt sikkert ligeså god som den første, og jeg har ventet længe på den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.