Hovedrollen til The Shining-fortsættelsen er fundet

Heeeere’s Ewan!
Billede
(© Warner Bros./Disney)

“All work no play makes Ewan McGregor a dull boy”.

Jep, McGregor skal simpelthen spille den voksne Danny i The Shining-fortsættelsen, Doctor Sleep.

Filmen produceres af Warner Bros. og skal instrueres af den gyser-kyndige Mike Flanagan, der senest stod bag den effektive Netflix-film ’Geralds farlige leg’ - også baseret på en Stephen King-roman.

The Shining er en af Kings mest elskede værker - ikke mindst pga. Stanley Kubrick-filmen fra 1980, der på trods af almen anerkendelse som et gedigent mesterværk, aldrig faldt i forfatterens smag.

Ifølge King var Kubricks version simpelthen for langt fra bogen, og det bliver derfor spændende, om den nye film vil forsøge at gå i Kubricks eller Kings fodspor.

Læs også: guide til de kommende Stephen King-film

’Doctor Sleep’ følger Danny Torrance mange år efter de tragiske begivenheder på the Overlook hotel. Æblet er desværre ikke faldet langt fra stammen, og den voksne Danny minder om sin far med et lignende iltert temperament og hang til druk.

Hans overnaturlige evner til at ”skinne” er blevet holdt nede ved hjælp af flasken, men da han beslutter sig for at blive ædru, dukker kræfterne op til overfladen, hvilket gør ham til mål for en hemmelig organisation.

Doctor Sleep får amerikansk premiere den 24. januar 2020, men afventer en dansk dato.