Cookie- og Privatlivspolitik
Gallapremiere på ny dansk fantasy-film

Gallapremiere på ny dansk fantasy-film

På den grønne løber til Landet af glas

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Lørdag formiddag blev der afholdt gallapremiere på den danske fantasy-film Landet af glas, hvor både kendte gæster og hele holdet bag dukkede op på den røde løber ... som i dagens anledning var grøn!

Den nye film udspiller sig bl.a. i skoven og naturen, hvor vi møder elevere, og derfor var der også pyntet om med danske grantræ, mens det flotte 'Landet af glas'-skilt fra filmen prydede slutningen på den grønne løber.

I hovedrollerne ses MGP-vinderen fra 2015, Flora Ofelia Hofmann Lindahl, og det danske talent Albert Rudbeck Lindhardt, som var med i den stærke Der kommer en dag, sammen med bl.a. spasmageren Arien Takiar fra Iqbal-filmene.

De stillede selvfølgelig op til foto og interviews sammen med filmens to instruktører, Marie Rønn og Jeppe Vig Find, som du måske vil kende fra børneprogrammer som 'Lille Nørd'. Hør deres hilsen til alle jer på kino.dk herunder - og se alle billederne i vores story på instagram.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.