Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm -Uge 19

Ugens premierefilm -Uge 19

Charlize Theron og dansk komedie på programmet

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Ugens program byder på lidt for enhver smag med både en ny Charlize Theron-komedie, en dansk satire, et efterkrigsdrama og en prisvindende film fra Israel.  

Tully
Ugens sødeste komedie omhandler Marlo (Charlize Theron), der netop har født sit tredje barn. Moren er ved at brænde sammen af træthed, så da hendes velhavende bror tilbyder at betale en barnepige, der kan tage over om natten, takker hun ja. Da Tully dukker op, overrasker hun med et overskud af nærvær og viser sig at være gjort af et helt særligt stof, som giver støtte til den udkørte mor.
 

SANKT BERNHARD SYNDIKATET/UIP

Sankt Bernhard Syndikatet
I den danske komedie følger vi to entreprenører, Rasmus og Frederik, der vil starte en virksomhed i Kina, som avler Sankt Bernhardhunde. Rasmus og Frederik møder hinanden til en reunion på deres gamle kostskole, Herlufsholm. Her får den optimistiske Frederik overtalt den mere naive Rasmus til at drage med ud på et forunderligt forretningseventyr til Kina. Hovedrollerne spilles værterne på satireprogrammet 'Den korte radioavis'.
 

FARVEL TIL TYSKLAND/ANGEL FILMS

Farvel til Tyskland
Historien om en gruppe jøder der overlevede Holocaust og nu er i rehabiliteringslejre. Filmen foregår, efter Anden Verdenskrig er slut, og vi følger David Bermann og hans venner, der har åbnet en forretning for at skaffe penge. Dette foregår, mens det undersøges, hvorvidt David har været i ledtog med nazisterne og tvinger ham til at generindre den grusomme tid fra koncentrationslejren.
 

FOXTROT/UIP

Foxtrot
Dramaet følger et forældrepar, der bor i Tel Aviv, da de modtager den tragiske nyhed om, at deres søn er omkommet i krigen. De israelske militærmyndigheder vil dog ikke informere ægteparret om, hvor eller hvordan deres søn døde. Ej heller vil de afsløre, om hans lig overhovedet er blevet fundet. Filmen vandt den næststørste pris på filmfestivalen i Venedig i 2017, nemlig juryens pris.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!