Cookie- og Privatlivspolitik
Sidse Babett Knudsen som barsk mafiaboss

Sidse Babett Knudsen som barsk mafiaboss

Godfather i Udkantsdanmark?

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sidse Babett Knudsen vender for en stund hjem fra udlandet for at medvirke i det kommende, danske mafiadrama Kød og blod. Det skriver produktionsselskabet Snowglobe og Scanbox Entertainment i en pressemeddelelse.

49-årige Babett Knudsen, der senest har medvirket i Hollywood-filmen Inferno og tv-serien 'Westworld', skal spille mafiaboss i filmen, der foregår et sted i Udkantsdanmark og følger 17-årige Ida, hvis mor dør i en ulykke.

Pigen bor nu hos sin tante og voksne fætre i et omsorgsfuldt hjem, der samtidig skaffer til dagen og vejen gennem kriminalitet. Efterhånden som tiden går, bliver det sværere og sværere for Ida at adskille vold og kærlighed, og snart indser hun, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra...

Sidse Babett Knudsen spiller tante Bodil, familiens matriark og mafiaboss – en rolle hun virker som skabt til med sit talent for isnende, magtfulde kvinder.

Mafiafilmen er ellers en sjælden størrelse i dansk kontekst, men instruktøren Jeanette Nordahl har ikke desto mindre valgt genren, der inkluderer mesterværker som The Godfather og Goodfellas, til sin første spillefilm.

Ida spilles af Sandra Guldberg Kampp i sin første større filmrolle, og overfor hende medvirker Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove og Besir Zeciri i rollerne som hendes kriminelle fætre.

Kød og blod får premiere den 1. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 time siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

5 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

3 dage siden

Aktive debatter