Cookie- og Privatlivspolitik
Sidse Babett Knudsen som barsk mafiaboss

Sidse Babett Knudsen som barsk mafiaboss

Godfather i Udkantsdanmark?

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sidse Babett Knudsen vender for en stund hjem fra udlandet for at medvirke i det kommende, danske mafiadrama Kød og blod. Det skriver produktionsselskabet Snowglobe og Scanbox Entertainment i en pressemeddelelse.

49-årige Babett Knudsen, der senest har medvirket i Hollywood-filmen Inferno og tv-serien 'Westworld', skal spille mafiaboss i filmen, der foregår et sted i Udkantsdanmark og følger 17-årige Ida, hvis mor dør i en ulykke.

Pigen bor nu hos sin tante og voksne fætre i et omsorgsfuldt hjem, der samtidig skaffer til dagen og vejen gennem kriminalitet. Efterhånden som tiden går, bliver det sværere og sværere for Ida at adskille vold og kærlighed, og snart indser hun, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra...

Sidse Babett Knudsen spiller tante Bodil, familiens matriark og mafiaboss – en rolle hun virker som skabt til med sit talent for isnende, magtfulde kvinder.

Mafiafilmen er ellers en sjælden størrelse i dansk kontekst, men instruktøren Jeanette Nordahl har ikke desto mindre valgt genren, der inkluderer mesterværker som The Godfather og Goodfellas, til sin første spillefilm.

Ida spilles af Sandra Guldberg Kampp i sin første større filmrolle, og overfor hende medvirker Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove og Besir Zeciri i rollerne som hendes kriminelle fætre.

Kød og blod får premiere den 1. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg må sige at jeg overrasket over det ikke er GoT-skaberne, der skal stå bag KOTOR-trilogien.

1 dag siden
Christian

De har allerede meldt ud da de begyndte optagelserne at dette vil være en reboot som starter hvor Terminator 2 slutter.

2 dage siden
Jacob

Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, og super fedt at have Linda Hamilton tilbage. Hun er ikke blevet mindre krigerisk med årene.

2 dage siden
VIPER

~De Minions er ****** underholdende!~Keep 'em coming!

2 dage siden
Lars Jørgensen

Et alternativ kunne også være Rebecca Ferguson (Mission Impossible - Rogue Nation)

3 dage siden

Aktive debatter