Cookie- og Privatlivspolitik
Sidse Babett Knudsen som barsk mafiaboss

Sidse Babett Knudsen som barsk mafiaboss

Godfather i Udkantsdanmark?

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sidse Babett Knudsen vender for en stund hjem fra udlandet for at medvirke i det kommende, danske mafiadrama Kød og blod. Det skriver produktionsselskabet Snowglobe og Scanbox Entertainment i en pressemeddelelse.

49-årige Babett Knudsen, der senest har medvirket i Hollywood-filmen Inferno og tv-serien 'Westworld', skal spille mafiaboss i filmen, der foregår et sted i Udkantsdanmark og følger 17-årige Ida, hvis mor dør i en ulykke.

Pigen bor nu hos sin tante og voksne fætre i et omsorgsfuldt hjem, der samtidig skaffer til dagen og vejen gennem kriminalitet. Efterhånden som tiden går, bliver det sværere og sværere for Ida at adskille vold og kærlighed, og snart indser hun, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra...

Sidse Babett Knudsen spiller tante Bodil, familiens matriark og mafiaboss – en rolle hun virker som skabt til med sit talent for isnende, magtfulde kvinder.

Mafiafilmen er ellers en sjælden størrelse i dansk kontekst, men instruktøren Jeanette Nordahl har ikke desto mindre valgt genren, der inkluderer mesterværker som The Godfather og Goodfellas, til sin første spillefilm.

Ida spilles af Sandra Guldberg Kampp i sin første større filmrolle, og overfor hende medvirker Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove og Besir Zeciri i rollerne som hendes kriminelle fætre.

Kød og blod får premiere den 1. august 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden

Aktive debatter