Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Pet Sematary bliver den uhyggeligste King-film nogensinde

Ny Pet Sematary bliver den uhyggeligste King-film nogensinde

Manuskriptforfatter vil lave en "realistisk" genindspilning

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Stephen King oplever en sand genoplivning på det store lærred i disse år, hvor flere filmatiseringer er under produktion. Sidste år slog gysersensationen It for alvor forfatterens navn fast igen, og mens vi venter på en efterfølger til den, bliver en af hans andre meget populære bøger omsat til film, nemlig Pet Sematary.

Romanen blev første gang filmatiseret i 1989, men nu er holdet til et nyt forsøg efterhånden blevet samlet i form af instruktørparret Dennis Widmyer og Kevin Kolsch (Starry Eyes) samt Jason Clarke og John Lithgow i de bærende hovedroller. 

LÆS OGSÅ: Alle kommende Stephen King-filmatiseringer

Manuskriptet forfattes af Jeff Buhler, der afslører, at det vil lægge sig tæt op ad Kings originale og skræmmende historie om en indiansk kirkegård med uanede kræfter, og han håber at lave "den uhyggeligste Stephen King-filmatisering nogensinde", udtaler han til Dread Central:

- Da vi startede vores samtaler, instruktørerne og jeg, blev vi virkelig forbundet ved tanken om at bringe historien tilbage til det originale materiale, at finde en moderne måde at fortælle bogen på, der virkelig lægger op til nogle af de store scener og øjeblikke, som Stephen King oprindelig havde skrevet, udtaler Buhler, som fortsætter:

- Selvom vi er store fans af den originale film, så er der øjeblikke, som overgår vores virkelighed, og den er på grænsen til at være campy. Så vores ønske er at fortælle en jordnær, karakterdrevet og psykologisk rædselsvækkende version af Stephen Kings 'Pet Sematary', hvilket efter min overbevisning er den mest skræmmende bog King nogensinde har skrevet.

Vi kan altså forvente en mere "realistisk" tilgang til projektet, og hvis vi ikke glædede os i forvejen, så gør vi det i hvert fald nu.

Pet Sematary får premiere den 18. april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Atrice

Filmatiseringen fra 1989 er stadig den mest skræmmende gyserfilm jeg har set... så er ikke sikker på jeg bør se genindspilningen når den kommer, hvis den er mere uhyggelig :P

Ronnieuser/940291

Gyserfilm fra 80erne der bliver genindspillet bliver altid elendige :S

Mortenuser/626921

Hvad kan jeg sige, tilbage i 90, da jeg så den oprindelige (efter at have læst bogen naturligvis), var det mest skræmmende øjeblik, da den syge søster løb frem mod kameraet, og det var nok til en chillfaktor 7 ud af 10.
Glæder mig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexander

Der er ingen tvivl! Både bøgerne og de fantastiske film om den unge troldmand, har skabt et globalt fænomen som bare fortsætter derudad.

4 timer siden
Malene Waage

Det kunne ikke være anderledes.

4 timer siden
helleuser/292950
helleuser/292950

Helt klart ringenes herre. Det er eventyrligt men også ret medrivende.

5 timer siden
Kim
Kim

Årets bedste film er og bliver den første Harry Potter film ... og ikle tsæ på hvor mange gang jeg har set denne film

6 timer siden
Canberrauser/353152
Canberrauser/353152

Selvom der var mange andre gode film det år må jeg vælge Ringenes Herre som den film der var mest epokegørende for dette år -

6 timer siden

Aktive debatter