Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel har planer om en film med muslimsk superhelt

Marvel har planer om en film med muslimsk superhelt

En ny Avenger?

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Marvels Black Panther er endt som en kulturel milepæl, der viste Hollywoods forstokkede pengemænd, at publikum er klar til meget mere end de traditionelle film-protagonister. Helte kan komme i alle former og størrelser.

Nu ser det så ud til at Marvel igen er klar til at skubbe til det konservative film-system - og bringe en superhelt på banen, som ikke ses særlig tit i blockbuster-verden. Nemlig en muslimsk superhelt.

Det afslørede Marvel-boss Kevin Feige i et interview med BBC:

- Vi optager 'Captain Marvel' med Brie Larson lige nu. Ms. Marvel, som er en anden tegneseriekarakter, en muslimsk heltinde der er inspireret af Captain Marvel, er helt sikkert noget af det, vi arbejder på. Vi har planer om det, efter vi har introduceret Captain Marvel til verden.

Kamal Khan er det borgerlige navn på Ms. Marvel, der blev introduceret i tegneserierne i 2014, og hun er en såkaldt "inhuman", som er i stand til at skifte form samt strække og forstørre sig selv.

Khan er faktisk senere blevet en del af Avengers-holdet i tegneserierne, hvilket måske kunne indikere, at hun bliver en del af en mulig Avengers 5.

Karakteren er lynhurtigt blevet et symbol på anti-racisme, hvor hun bl.a. i 2015 blev malet på en bus som et modsvar til en anti-islam kampagne.

Captain Marvel får premiere den 7. marts 2019 - og bliver den første kvindelige solofilm i MCU.

 

Avengers: Infinity War kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Hun vil godt kunne blive en karakter som vil skabe en debat, men jeg hilser hende velkommen på holdet, og den bredere diversitet kan vi takke Kevin Feige for. Da MCU begyndte var der ikke tiltro til den slags, men siden han overtog den egentlige kontrol med Marvel Studios, så er der blevet plads til de idéer. Captain Marvel skal i kamp mod bl.a. Kree Imperiet, der jo står bag skabelsen af Inhumans, som hende Ms. Marvel åbenbart er en af, så der ligger en spændende historie. Ms. Marvel ser Captain Marvel som et forbillede, så vi kan have en stærk kvinde duo i sigte.

DJN

kender hende ikke (er ikke den store tegneserielæser) men jeg er MCU fan, så jeg ser alt, hvad de kommer med :)

Andersuser/992401

En af de sejeste superheroes Marvel har i øjeblikket. I am thrilled!

Nikolaj

Jeg kan ikke vente! Elsker Kamala Khan :-)

Daviduser/323939

Sign me up.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'.

1 dag siden
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft

1 dag siden
Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

2 dage siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

3 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

3 dage siden

Aktive debatter